"WitcherCon" 9 Temmuz'da gerçekleşecek. İşte detaylar...

DİZİ 29.06.2021, 12:39 29.06.2021, 17:10
"WitcherCon" 9 Temmuz'da gerçekleşecek. İşte detaylar...

Netflix ve CD PROJECK RED, The Witcher evreninin derinliklerine inen sanal hayran etkinliği WitcherCon'un akış programıyla ilgili yeni detayları paylaştı. WitcherCon, 9 Temmuz 2021‘de gerçekleştirilecek.

WitcherCon, The Witcher dizisinden ve yakında yayınlanacak olan anime filminden özel sürprizler içeriyor. Julia Hardy'nin sunuculuğunu üstlenecek panel, Witcher evreninin arkasındaki üretim ve yaratıcı süreçlere dair daha önce hiç duyulmamış bilgileri hayranlarla paylaşacak.

WitcherCon akış programı ise şöyle;

The Witcher 2. Sezon: Kader Kartlar

Katılımcılar: Lauren Schmidt Hissrich, Anya Chalotra, Freya Allan, Mimî M Khayisa, Paul Bullion

The Witcher dizisinin oyuncuları ve dizi sorumlusu, hayran sorularından oluşan esrarengiz bir desteden panelin gidişatını ve konukların akıbetini belirleyecek kartlar çekiyor ve farklı kaderler birbirine giriyor. Ancak bu kartlar sıradan kartlar değil. Panel konuşmacılarımız 2. sezon çekimlerinde yaşadıkları maceraları anlatırken sürpriz açıklamalara, sahne arkasından bilgilere yer veriyor. Bir tutam kaosa hazır olun.

CD PROJEKT RED'den Anılar: The Witcher Oyunlarının Arkasındaki Hikayeler

13 yılı aşkın süredir Witcher oyunları, dünyanın dört bir yanındaki oyuncuların hayal güçlerinde yaşıyor. Bu panelde ise oyunların geliştiricileri, sürükleyici bu hikayeleri hayata nasıl geçirdiklerini konuşuyor. Eski hatıraların, unutulan eserlerin ve serideki favori anıların gün yüzüne çıkacağı bu paneli kaçırmayın.

Geralt of T-Rivia'lı Paneli

Katılımcılar: Błażej Augustynek, Philipp Weber, Declan De Barra, Lauren Schmidt Hissrich

Bu, The Witcher oyunlarının ve Netflix'teki The Witcher dizisinin yaratıcılarının, The Witcher evreni hakkındaki bilgilerini test etmek için bir araya geldiği bir buluşma. Bu bilgi yarışması tarzındaki oyunda, doğru cevaplar kadar sahne arkası bilgileri ve spoiler içeren tanıtımlar da ödüllendirilir.

CD PROJEKT RED'in The Witcher'ı: Video Oyunlarının Ötesinde

Katılımcılar: Rafał Jaki, Bartosz Sztybor, Łukasz Woźniak

Kara filmden korkuya, The Witcher'ın genişleyen evrenini, seriden ilham alan yeni çizgi romanlar ve kutu oyunu hakkındaki en son ayrıntılarla deneyimlemeye hazırlanın.

Beyaz Kurt’tan Masallar: Henry Cavill ile Sohbet

WitcherCon'un sonuna gelirken Rivialı Geralt’ın ta kendisi Henry Cavill'in, moderatör Josh Horowitz ile yaptığı ve fantezi, kader ve Witcher Evrenine dair derin bir sohbet, hayranları bekliyor. Beyaz Kurt'un belki bir iki sürprizi olabilir de...

Hem Twitch hem de YouTube'da yayınlanacak olan WitcherCon, 9 Temmuz'da saat 20:00'da başlayacak. Hayranlar, WitcherCon'u her biri özel içerik içeren iki ayrı platformda izleyebilecek. Twitch ve YouTube'da yayınlanacak olan ikinci yayın ise 10 Temmuz'da 04:00'te başlayacak.

Tüm etkinlik programı da dahil olmak üzere WitcherCon ile ilgili her şeyi WitcherCon.com sitesinden takip edebilirsiniz.

Yorumlar (0)