“Yalı Çapkını” 3 kategoride de lider!

DİZİ 22.10.2022, 10:23 24.10.2022, 09:41
“Yalı Çapkını” 3 kategoride de lider!

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir’in başrolde olduğu “Yalı Çapkını” dizisinin beşinci bölümü 21 Ekim Cuma akşamı Star ekranlarında yayınlandı. İzleyicinin yoğun ilgisi ile Yalı Çapkını;  her üç kategoride de cuma akşamının en çok izlenen dizisi olmaya devam ediyor.

Star’ın yoğun ilgi gören “Yalı Çapkını” dizisi beşinci bölümüyle hem Total hem AB hem de ABC1 kategorilerinde birinci olarak 21 Ekim Cuma akşamının en çok izlenen yapımı oldu.

Yusuf’un Korhanlar’a ziyaretinden sonra neler olduğunu öğrenmek için Suna ile konuşmaya giden Seyran, ona tüm gerçekleri anlattı. Seyran’ın dışarıda Yusuf’la buluşması ise Ferit’i çok kızdırdı. Kazımların Korhanlar’ı ziyareti iki eski aşık Halis ve Hattuç’u bir araya getirdi. Ferit; şantajı yüzünden Yusuf’la bir kez daha görüşen Seyran’ı dışarıda görünce Yusuf’un üzerine yürüdü ve kavgaya tutuştu.

Yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği, hikayesi Gülseren Budayıcıoğlu’na ait olan Yalı Çapkını’nda; Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor başrolde yer alırken; Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Doğukan Polat, İrem Altuğ, Öznur Serçeler, Hülya Duyar, Diren Polatoğulları, Sezin Bozacı, Yiğit Tuncay, Buçe Buse Kahraman, Cansu Fırıncı, Selen Özbayrak, Umut Gezer gibi isimler de oyuncu kadrosunda yer alıyor. Yönetmenliğini Burcu Alptekin’in üstlendiği Yalı Çapkını’nın senaryosunu Mehmet Barış Günger kaleme alıyor.

“ Yalı Çapkını”, yeni bölümleriyle her Cuma Star’da!

Yorumlar (0)