Yalı Çapkını hayranları bu sahneye bayıldı!

DİZİ 25.02.2023, 09:30 27.02.2023, 10:22
Yalı Çapkını hayranları bu sahneye bayıldı!

Oyuncuları arasında Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in yer aldığı Yalı Çapkını dizisi yeni bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Star Tv ekranlarında yayınlanan diziye Ferit ve Seyran’ın birlikte yattıkları sahne damga vurgu.

Yalı Çapkını dizisinde bomba sahne! “Alev topu yaptı beni”

Yalı Çapkını dizisinin yeni bölümü sosyal medyada gündem oldu. Afra Saraçoğlu’nun Seyran karakterine, Mert Ramazan Demir’in Ferit karakterine hayat verdiği Yalı Çapkını izleyenlerin ağızlarını açık bıraktı. Yeni bölümde beklenen gerçekleşti ve Ferit ile Seyran romantik dakikalar yaşadılar.

yalı11

Ferit Seyran'a yan yana uyumayı teklif etti. Seyran da kabul etti. Ferit, "O sabahki gibi uyanacaksak sorun yok. Hatırlamıyor musun o sabah uyandığımızda bana sarılıyordun?" dedi.
ferit

Daha sonra "Peki Seyran biz tahmini ne zaman aynı yatakta sarılarak uyuyacağız?" diye sordu. Seyran "Onun için çok çaba sarf etmen gerekiyor Ferit. Beni gerçekten sevdiğine inanmam gerekecek." dedi. Ferit bu sözlerin ardından Seyran'a ilanı aşk etti ve "Seni seviyorum" dedi.

son

Dizinin sevenleri “Beni bu sahneye gömün”, “Alev topu yaptı beni”, “Ben elendim siz devam edin”, “Bu sahneden sonra yaşayamıyorum”, “Yanıyoruz Fuat abi” yorumunda bulundular.

Yorumlar (0)