Yalı Çapkını'na Seyran'ın canlı yayın hamlesi damga vurdu

DİZİ 23.12.2023, 10:46
Yalı Çapkını'na Seyran'ın canlı yayın hamlesi damga vurdu

Cuma akşamları Star TV'de izleyici karşısına çıkan Yalı Çapkını'nın 22 Aralık'taki 51. bölümüne Seyran'ın yaptığı canlı yayın hamlesi damga vurdu. İ

Akşam lansman sırasında Seyran'ın canlı yayına çıkması herkes için büyük bir korku yaratırken, Seyran yayında "Herkes benim bir masalın içinde olduğumu düşünüyor. Ama hiçbir zaman öyle olmadı. Babam tarafından zorla, dayak yiyerek evlendirildim. Bu daha ne ki bir de karşı tarafı var bu durumun. O koskoca Halis Korhan bu zoraki evliliğin esas mimarıdır. Ailesine uygun gördüğü gelini, hamama toplattığı kızların arasından seçtiren biri o. Beni değil ablamı seçtiler ilk önce, sonra ablamı görmeye geldiklerinde oğulları beni istediği için zorla evlendirildim. Mal mülk karşılığında sattı babam beni" diye söze başladı.

YAŞADIĞI HER ŞEYİ İTİRAF ETTİ

Ardından "Okumama bile izin vermediler, çünkü her dediklerini yapan birini istiyorlardı. O yüzden o kadın ve gayrimeşru çocuğu kabul ettiler. O kadın onlarla yaşıyor şu an. Ki biz evlendiğimizde de ilişkileri vardı. Ben bunu ilk gece öğrendim" dedi.

Genç kızlara öğüt veren Seyran, "Peri masallarına inanmasınlar, hangi eşikten geçerlerse geçsinler onurlarını, gururlarını kapı dışında bırakmasınlar. Eş seçerken ne kadar iyi bir insan olup olmadığına dikkat etsinler. Şiddetin her türlüsüyle mücadele etmeye çalışsınlar, çünkü sevgi gibi nefret de çoğalarak yayılıyor" derken stüdyoya gelen Ferit'i gördü.

Seyran'ın canlı yayına çıkıp hem kendi babası Kazım hem de Korhan yalısında yaşananları anlatması gündem oldu.

 

Yorumlar (0)