Yalı Çapkını'nda Ferit, Seyran'ı oyuna getirdi!

DİZİ 30.12.2023, 09:24
Yalı Çapkını'nda Ferit, Seyran'ı oyuna getirdi!

Cuma akşamları yayınlanan Star TV'nin sevilen dizisi Yalı Çapkını'nın 29 Aralık'taki 52. bölümüne; Seyran'ın açıklamaları sonrası Korhan Ailesi'nin çöküşü ve Ferit'in eşine kurduğu kumpas damga vurdu.

Bütün gün uyuyan Seyran, akşam kalkınca Ferit ile birlikte avukatla buluşmaya gitti. Anlaşmalı boşanma için vekalet veren ikiliden Ferit, "Ben seni gerçekten çok sevdim. Bildiğim kadarıyla bu kadar oldu. Sana yaşattığım her şey için çok özür dilerim" dedi.

Seyran da "Bizim birbirimizden farkımız yok. Sen sanıyor musun ki ben başkasını sevebilirim, sana hissettiklerimi hissedebilirim. Ama ben de özellikle bu son yaptığım için senden özür dilerim" dedi.

YÜZÜĞÜ SEYRAN'A HEDİYE ETTİ

Cebinden birlikte çizdikleri yüzüğü çıkaran Ferit, "İkimizin yüzüğü, beraber çizdiğimiz yüzük. Dün bu olaylar yaşanmasaydı bugün vitrinde olacaktı. Olmadı ama kısmet... Sende kalmasını istiyorum" dedi ve yüzüğü Seyran'ın prmağına taktı. Duygulanan Seyran ise "Çok güzel olmuş" dedi. İkili kalkarken Ferit, sakatladığı ayağının üstüne basamadı. Kol kola mekandan çıkan ikili, basın mensuplarıyla karşılaştı.

Ferit de muhabirlere "Biz karı koca olarak sorun yaşadık. Seyran da doğru olmayan şeyler anlatıp benim canımı acıtmak istedi. Özür diledi tabi benden, çünkü biz onu okula kaydettirmek için Marmaris'ten özel uçakla getirdik. Zaten annem ona çok destek oldu, şimdi de onunla kalıyor. Barışma yok, ayrılacağız inşallah" dedi.

Ferit, uzaklaşıp Seyran'ı izlerken dedesinin "O kızı rezil edeceksin, bizden beter duruma düşüreceksin. Ya da sen defolup gideceksin bu evden" dediğini hatırladı.

Seyran da Ferit'in dedesi için kendisine "Şimdi karşında yaralı bir arslan var ve karşısındaki ceylana acımayacak, merhamet etmeyecek. İntikamını alacak" demesini anımsadı.

Ferit'in dedesinin talimatıyla Seyran'a oynadığı oyuna sosyal medyadan yorum yağdı. 

Yorumlar (0)