Yalı Çapkını ve Kızılcık Şerbeti'nin rekabeti sürüyor

DİZİ 08.04.2023, 11:47 10.04.2023, 09:43
Yalı Çapkını ve Kızılcık Şerbeti'nin rekabeti sürüyor

Cuma akşmalrı izleyiciyle buluşan Yalı Çapkını ve Kızılcık Şerbeti dizilerinin reyting rekabeti sürüyor.

Star’ın sevilen dizisi ‘Yalı Çapkını’ yirmi yedinci bölümüyle Total’de birinci olarak 7 Nisan Cuma akşamının en çok izlenen yapımı oldu. 

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor’un başrolde olduğu dizide; Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Doğukan Polat, İrem Altuğ, Öznur Serçeler, Hülya Duyar, Diren Polatoğulları, Sezin Bozacı, Yiğit Tuncay, Buçe Buse Kahraman, Selen Özbayrak, Umut Gezer gibi isimler de yer alıyor. Yönetmenliğini Burcu Alptekin’in üstlendiği Yalı Çapkını’nın senaryosunu Mehmet Barış Günger kaleme alıyor.

Show TV’nin, yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği, başrollerinde Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör ve Müjde Uzman’ın yer aldığı “Kızılcık Şerbeti” dün akşam ekrana gelen bölümüyle ABC1 20+’da 11.15 izlenme oranı 26.40 izlenme payı, AB grubunda 10.83 izlenme oranı 29.15 izlenme payı alarak Cuma gününün en çok izlenen yapımı oldu. Total’de ise 7.85 izlenme oranı 19.67 izlenme payına ulaşan dizinin bu hafta yayınlanan bölümü yine milyonları ekran başına topladı.

Yorumlar (0)