Yaman Ali’ye kimler destek olacak?

DİZİ 09.01.2024, 12:56 09.01.2024, 16:29
Yaman Ali’ye kimler destek olacak?

"Yabani" yeni bölümüyle Fox'ta ekrana geliyor. Yaşananları bir türlü sindiremeyen Alaz, kullandığı hapın da etkisiyle yaşanan her şeyin öfkesini Yaman ve Rüya’dan çıkarır. Bu öfke araba kazasına sebep olur. Yaşanan kazanın ardından hala kendinde olmayan Alaz; Yaman ve Rüya’yı öylece orada bırakıp kendini Asi’nin yanında bulur. Asi, Alaz ile geçirdiği gecenin ardından hem suçluluk hem pişmanlık duyarken Alaz’a cezasını kesmeye kararlıdır.

Yılın ilk günü Soysalanlar için endişeli başlar çünkü oğulları Yaman ve Alaz’dan haber yoktur, diğer yandan Metin ve Şebnem de Rüya’nın yokluğunu fark ederler. Neslihan ve Güven Yaman’a ulaştıklarında kazayı öğrenirler. Yaman, Neslihan ve Güven’in yönlendirmesiyle Rüya’nın hayatını kurtarırken her zaman ki gibi kendisindeki kaza etkisinin farkında değildir. Yaman, Neslihan ve Güven oraya geldiğinde yaşadığı beyin sarsıntısıyla yere yığılır. Serhan da Alaz’a ulaştığında, suçluluk duygusunun altında ezilmiş halde bulur. Serhan oğlu Alaz’ı, kabullenmediği Yaman Ali uğruna yem etmemeye kararlıdır.

Yaman Ali ve Rüya’nın kaza yapmasına sebep olan kişinin Alaz olduğu bilgisi sadece Alaz, Serhan ve ikisinin de tahmin etmediği kişi Yaman’da vardır. Yaman Ali uyanana dek Alaz’a dair tüm şüpheleri ortadan kaldıran Serhan’ın bilmediği şey ise Yaman Ali’de bu bilginin oluşudur. Üstüne uyandıktan sonra Serhan’ın bu işin içinde olduğunu öğrenen Yaman, Serhan ve Alaz’ı dört bir yandan sıkıştıracak bir plan yapar. Bu planda ona destek olan Cesur’un içini yiyen gerçek ise o hapı Alaz’a kendi elleriyle satmış olması yanı sıra Asi ve Alaz’ın geçirdiği geceden haberdardır. Cesur’un içindeki Alaz öfkesini besleyecek olan bu plana dahil olur. Kurulan plan Serhan’ın gerçek yüzünü Soysalanlara göstermek üzerine iken Yaman Ali’ye kimler destek olacak? Bu plan ne derece etkili olabilecektir?

Yorumlar (0)