Yargı'da sürpriz gelişmeler bitmiyor

DİZİ 05.11.2022, 17:55 07.11.2022, 13:56
Yargı'da sürpriz gelişmeler bitmiyor

Kanal D’nin, yapımını Ay Yapım’ın üstlendiği, başrollerini Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz’in paylaştığı, reyting rekortmeni dizisi “Yargı” yeni bölümü ile ekrana geliyor.

Dizide Ilgaz sonunda günlerdir aradığı kuyu katilini bulmuş ve istemeden de olsa Burak’ı vurmak zorunda kalmıştır. Şimdi bir yanda katil olma ihtimalinin vicdan azabı diğer yanda can dostu Eren’in durumunun kritikliği; kendisini derinden sorgulamasına sebep olacaktır.

Her şey apaçık bir “suçüstü” operasyonu gibi gözükse de karşı tarafta suyu her daim bulandırmakta usta olan Yekta vardır. Bu kez yanına güçlü ve varlıklı bir iş insanını da katan Yekta için işler aslında istediği gibi gitmektedir. Olayı kendi lehine eğip bükmeye çalışan Yekta’nın çabaları meyve verecek ve hiç beklenmedik bir sürpriz ile herkesi darmaduman edecektir.

Hem kendi hem de arkadaşlarının itibarı ile sınanacak Ilgaz’ın her zamankinden daha çok Ceylin’ine ihtiyacı vardır. Üstelik bu sefer sadece ikisinin değil, sevdikleri herkesin kaybedebileceği çok daha fazla şey vardır; altından kalkabilmek için yeni planlara ihtiyaçları olacaktır.

Yargı yeni bölümleri ile her pazar akşamı Kanal D’de…

Yorumlar (0)