Yargı oyuncularından sezon üzerine açıklamalar!

DİZİ 08.05.2023, 09:22 09.05.2023, 10:20
Yargı oyuncularından sezon üzerine açıklamalar!

Kanal D’nin, yapımını Ay Yapım’ın üstlendiği, başrollerini Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz’in paylaştığı, reyting rekortmeni dizisi Yargı çok konuşulacak sezon finali ile ekrana geliyor. İkinci sezonu ile de izleyicinin gönlünde taht kuran Yargı’nın oyuncuları nasıl bir sezon geçirdikleri ve yeni sezona dair samimi açıklamalarda bulundu.

Kaan Urgancıoğlu

Bu sezon Ilgaz için oldukça hareketli geçti diyebilirim. Mutluluklar da yaşadı, kaybetme korkuları da... Zaman zaman umutsuzluğa düşse de hiç pes etmedi Ilgaz, inandıklarından ödün vermedi. Benim içinse her bölümü keyifle oynadığım bir sezondu. Her hafta bizim seyircimizle buluşmamızı sağlayan arka planda harika bir ekibimiz var. Onlara buradan da bir kez daha teşekkür etmek isterim. 3.sezon içinde eminim Sema Ergenekon’un harika fikirleri vardır. Şimdiden herkese sağlıklı, huzurlu ve mutlu yazlar dilerim.

Pınar Deniz

İlk başladığından bu yana Yargı’nın hikayesi hep üstüne katarak gitti. 2.sezonumuz da çok güçlü başlamıştı, Sema’nın kalemi sayesinde her bölümü heyecan içinde okuduk ve oynadık. Ceylin adına, birçok duyguyu bir arada yaşadığı, daha büyüdüğünü hissettiği bir sezondu diye düşünüyorum. Kendi adıma da çok keyifli bir sezondu. Bu ekiple çalışıyor olmak benim için büyük şans. Emeği geçen herkese bir kez daha çok teşekkür etmek istiyorum. Yeni sezonda kim bilir neler yaşayacağız, ben de 3.sezonun ilk bölüm senaryosunu elime alacağım günü merakla bekliyorum. Yakında yeniden kavuşmak üzere...

Uğur Polat

Bu sezon Yekta için hareketli geçti. Zor durumdaki Yekta ne yaptı ne etti yine yolunu buldu. Benim içinse böyle bir ekiple çalışmak keyifli. Emeği geçen herkese teşekkürler. Bakalım yeni sezonda hikaye bizi nerelere götürecek.

Uğur Aslan

Tüm ekibimizle ve seyircimizle birlikte çok güzel bir sezon geçirdik. Hikaye her bölüm daha da ivme kazanarak devam etti. Çok güzel yorumlar aldık, artık seyircimizle iyice kenetlendiğimizi düşünüyorum. Uzun süre devam eden işlerde seyirci bir noktada hikâyeden kopabiliyor ama Yargı’da her bölümün heyecanı hem seyircimizi hem de bizleri dimdik ayakta tutuyor. Eren açısında zorlu geçen bir sezondu. Yeni sezonda yolculuğumuzun daha da heyecanlı bir hale geleceğini düşünüyorum. Bu yolculukta emeği geçen tüm ekibimize ve bizi hiç yalnız bırakmayan seyircimize çok teşekkür ediyorum.

Cezmi Baskın

Benim için geçtiğimiz sezonlar çok keyifli oldu. Teknik ekip ve prodüksiyon ekibimiz çok kibar ve çok anlayışlıydı. Seyircimizden çok iyi dönüşler aldık bu sezon için. 3.sezon için de seyircimiz çok umutlu ve heyecanlı. Umarım aynı şekilde devam eder, iyi reytinglerle yolumuza devam ederiz. Herkese selam, sevgiler...

Nilgün Türksever

Bu sezon benim için şahaneydi. Laçin içinse az ağlayıp, çok tedirgin olduğu bir sezondu. Umarım önümüzdeki sezon daha çok güler, daha çok tedirgin ederim.

Muttalip Müjdeci

Yargı benim için muhteşem geçti, çevremden çok güzel tepkiler aldım. Herkes her bölümü sinema filmi gibi izlediğini söyledi. 3.sezonda da aynı şekilde zirveyi koruyacağını, aynı heyecanla devam edeceğini düşünüyorum.

Yargı heyecan dolu sezon finali ile bu akşamı saat 20.00’de Kanal D’de…

Yorumlar (0)