"Yargı" ve "Aşk 101"i konuştular!

DİZİ 27.09.2021, 08:25 28.09.2021, 09:17
"Yargı" ve "Aşk 101"i konuştular!

 Kanal D’nin yeni dizisi ‘Yargı’nın başrol oyuncuları Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz Hürriye'e yeni dizilerini anlattı. 

"Yargı’da bir cinayet sonucu yolları kesişen savcı ve avukatı canlandırıyorsunuz. Siz bu hikâyeyi nasıl anlatırsınız?" sorusuna Pınar Deniz "Ben tuttuğunu koparan bir avukat, Kaan kurallara bağlı bir savcı olarak hikâyedeyiz. Bir atışmayla başlayan hikâye benim karakterimin kural tanımazlığı ve onun karakterinin kuralcılığıyla çatışırken kendimizi bir cinayetin merkezinde buluyoruz. ‘Tanıyorum’ dediğimiz çoğu kişiyi tanımadığımızı gördüğümüz, her insanın çok fazla sır taşıdığını gösteren bir hikâye." yanıtını verdi. 

Kaan Urgancıoğlu ise soruyu "Hepimizin peşinden koştuğu adaletin, kendi en yakınlarımızın başına bir şey geldiği ve çalışmadığı noktalarda ‘biz ne kadar vicdanımızla hareket ederiz ya da adaletin yerine gelmesini ne kadar isteriz’ sorusunu soruyoruz. En yakınımızı önce kurtarır, sonra mı sorarız “Niye böyle bir şey yaptın” diye, yoksa direkt adalete teslim edebilir miyiz?" cümleleriyle yanıtladı. 

Netflix'te 30 Eylül'de başlayacak "Aşk 101"in 2. sezonu için Kaan Urgancıoğlu, "Aşk 101’de işlerin çığırından çıktığı, rezonansın gittikçe yükseldiği bir sezon bekliyor." derken, Pınar Deniz "Kırılmaların yaşandığı bir sezon bu. İlk sezona göre daha fazla karakter kendi doğrularıyla çakışıp birçok kırılma yaşıyor." diyor... 

Yorumlar (0)