"Yargı"nın sezon finali tanıtımı seyirciye duygusal anlar yaşattı

DİZİ 01.05.2023, 11:36 02.05.2023, 12:02
"Yargı"nın sezon finali tanıtımı seyirciye duygusal anlar yaşattı

Kanal D’nin Ay Yapım imzalı sevilen dizisi Yargı’dan müjdeli haber geldi. Üçüncü sezonda da seyircisi ile buluşacak olan dizinin dün gece yayınlanan yeni bölümü seyirciyi ekrana kilitledi. Dizi Ab’de 6,78 reyting 18,97 izlenme payı, 20+Abc1’de 6,71 reyting, 16,87 izlenme payı elde ederek pazar akşamının birincisi oldu. Sosyal medyada da #Yargı, #Ilgaz, #Ceylin ve #Eren etiketleri gece boyu listelerden inmedi.

Heyecan dolu bölümün ardından yayınlanan sezon finali tanıtımı seyirciye duygusal anlar yaşattı. Başında ‘’Herşey Seninle Güzel’’ şarkısı eşliğinde Ilgaz ile Ceylin’i gelin ve damat olarak gördüğümüz tanıtımda Çınar, parmaklıklar ardındaki Ceylin’e Ilgaz’ın defnedileceğini haber veriyor. Ceylin’in ‘‘Bıraktın mı beni gerçekten’’ sözleri izleyenleri derinden etkiliyor.

Sema Ergenekon’un usta kaleminin Ali Bilgin rejisiyle buluştuğu dizinin başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz yer alırken, kadrosunda Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Yurdaer Okur, Kenan Bal, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Arda Anarat, Şükran Ovalı, Muttalip Müjdeci, Doğaç Yıldız, Merih Ermakastar, Emir Özden, Elif Melda Yılmaz, Pınar Çağlar Gençtürk, Nilgün Türksever, Onur Özaydın, Beren Nur Karadiş, Zeynep Atılgan ve Merve Ateş’in yer aldığı usta ve genç isimler bir araya geliyor.

Yargı heyecan dolu sezon finaliyle pazar akşamı saat 20.00’de Kanal D’de.

Yorumlar (0)