Yarım Kalan Aşklar bugün BluTV'de!

DİZİ 10.09.2020, 00:41 11.09.2020, 08:33
Yarım Kalan Aşklar bugün BluTV'de!

Özel yapımlarıyla beğeni toplayan Türkiye’nin önde gelen dijital platformlarından BluTV’nin dikkat çekici son projesi Yarım Kalan Aşklar bugün yayına giriyor.

Kadrosunda Burak Deniz, Dilan Çiçek Deniz, Cem Davran ve Ezel Akay’ın yanı sıra Esra Ruşan, Nazlı Bulum, Cihat Süvarioğlu ve Gizem Ünsal’ı bir araya getiren ‘Yarım Kalan Aşklar’ aksiyon ve gizem dolu sahneleriyle heyecanı doruk noktasına taşırken, alışık olmadığımız bir aşk hikayesiyle de izleyicinin kalbine dokunacak.

Başarılı ve meraklı gazeteci Ozan’ın (Tolga Sarıtaş) gizemli ölümünün ardından olaylı bir cinayet bürosunun sorumsuz komiseri Kadir’in (Burak Deniz) bedeninde uyanmasını konu alan ‘Yarım Kalan Aşklar’da Kadir’in bedenindeki Ozan, başına gelenlerin absürtlüğüne alışamadan kendini ardı ardına gelen birçok talihsizliğin ortasında bulacak.

Ozan ‘Kadir’in bedenindeyken gazeteci ‘Elif’le (Dilan Çiçek Deniz) birlikte bir yandan üstü örtülmüş gerçeklerin peşinden giderken bir yandan da aşkına yeniden kavuşmanın yollarını arayacak.

Yorumlar (0)