Yarım Kalan Aşklar'da sona gelindi!

DİZİ 29.10.2020, 15:55 30.10.2020, 10:47
Yarım Kalan Aşklar'da sona gelindi!

Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın yapımcılığında hayata geçen TIMS&Productions imzalı ‘Yarım Kalan Aşklar’ bütün soruların cevap bulacağı final bölümü ile bu akşam 19.00’da sadece BluTV’de seyirciyle buluşacak.

Ölen bir ruhun başka bir bedende hayat bulmasından yola çıkan alışılagelmemiş hikayesi ve Burak Deniz, Dilan Çiçek Deniz, Cem Davran ve Ezel Akay’ın yanı sıra Esra Ruşan, Nazlı Bulum, Cihat Süvarioğlu ve Gizem Ünsal gibi birbirinden yetenekli isimleri bir araya getiren kadrosu ile ‘Yarım Kalan Aşklar’ silahların doğrultulduğu bir finalle sona eren 7. bölümün ardından, nikahta büyük bir çatışma çıkar.

Ortalık kan gölüne dönerken Kadir (Burak Deniz) vurulur ve apar topar hastaneye kaldırılır. Kendini Elif’e (Dilan Çiçek Deniz) kör olarak tanıtan ve Ozan’ın katilinin kim olduğunu bildiğini söylerken vurulan adamın gerçekte kör olmadığı ve ölmediği ortaya çıkınca ise işler iyice karışır. Başı bir kez daha belaya giren Elif’in yardımına hastaneden çıkan Kadir koşarken, Elif ve Kadir bu işi bitirmek, Ozan’ın gerçek katillerini bulmak için son bir maceranın daha içine düşerler.

Ancak bu macerada Elif’in izleyeceği görüntüler Kadir’in de bu işin içinde olduğunun en büyük kanıtı olurken Elif hiç beklemediği kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşayacak ve bu yarım kalan aşkın nasıl sonlanacağı gizemini koruyacak.

Yorumlar (0)