Yarım Kalan Aşklar'dan yeni bölüm

DİZİ 01.10.2020, 13:29 02.10.2020, 11:29
Yarım Kalan Aşklar'dan yeni bölüm

BluTV’nin özel yapımı ‘Yarım Kalan Aşklar’ nefesleri tutacağımız yeni bir bölümle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yayınlanan ilk 3 bölümünün ardından sıradışı hikayesiyle çok konuşulan ‘Yarım Kalan Aşklar’ın 4.bölümü de bu akşam 19.00’da BluTV’de yayında olacak.

Burak Deniz, Dilan Çiçek Deniz, Cem Davran ve Ezel Akay’ın yanı sıra Esra Ruşan, Nazlı Bulum, Cihat Süvarioğlu ve Gizem Ünsal’ı buluşturan ‘Yarım Kalan Aşklar’ın 3. bölümün sonunda öfkeli köylülerle burun buruna gelen Kadir (Burak Deniz) ve Elif (Dilan Çiçek Deniz), yeni bölümde köylülerin sert tavırlarıyla karşı karşıya kalırlar.

Elif’in bu kargaşada gözüne çarpan kör bir adam olayların akışını tamamen değiştirecektir. Bu sırada, düğün hazırlıkları son hızıyla devam eden Ebru’nun (Nazlı Bulum) Kadir’in, Ozan’ın katili olduğunu bilmesi üzerinde büyük bir baskı yaratır ve Kadir’i her şeyi Nejat Amir’e anlatmakla tehdit eder.

Başından bela eksik olmayan Kadir, 2 milyonu İsmet’e veremediği için İsmet (Ezel Akay), kızı ve eski eşini kaçırır. Kaçırılmayı kendi lehine çevirmeyi başaran eski eşi, Kadir’e reddedemeyeceği bir teklifte bulunurken Kadir’in bir sonraki hamlesi ortalığı iyice karıştıracaktır.

Yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği, Tims&B Productions imzası taşıyan, BluTV özel yapımı ‘Yarım Kalan Aşklar’ın senaryosu Ethem Özışık, Hakan Bonomo ve Ercan Uğur’un kaleminden çıkarken, yönetmen koltuğunda başarılı yönetmen Umur Turagay oturuyor.

Yorumlar (0)