"Yaz Şarkısı"nda yalanların sonu gelmiyor

DİZİ 15.07.2023, 17:09 17.07.2023, 14:02
"Yaz Şarkısı"nda yalanların sonu gelmiyor

Başrollerini Nilsu Berfin Aktaş, Mustafa Mert Koç ve Efekan Can'ın paylaştığı Yaz Şarkısı bu akşam yeni bölümüyle Fox'ta olacak. 

Dizide Yaz’ın annesi Emine’ye söylediği Murat’ın evlilik teklifi yalanı istemsiz şekilde öyle büyür ki Yaz da Murat da çaresiz bir şekilde bu yalanı en gerçekçi haliyle sürdürmeye çalışırlar. Yaz’ın bankadan kovuldum geçici olarak bu şirketteyim bahanesini Murat öyle güzel büyütüp Emine’ye satar ki Emine artık karşısında birbirine aşık iki genç olduğundan emindir. Hatta Murat’ın aşkından dolayı Yaz’ı kendi çalıştığı şirkette işe aldırdığını düşünür.

Fakat tabii ki bu şirketin de yalan çıkma ihtimalini göz ardı etmez ve müstakbel damadı ve kızıyla birlikte çalıştıkları yere gider. Smile Müzik’in patronunu yeni vokal konusunda ikna etmeye çalışan Kemal’in de Mehmet’le birlikte şirkete gelmesi Yaz’ı zor duruma sokar. Kemal, Yaz’ı Mehmet’e Yaz’ı yeni vokal olarak tanıtır. Yaz, Kemal’in şarkıyı kendisiyle birlikte söylemesi için yaptığı bütün girişimleri reddetmiş olsa da bu ani karşılaşma durumu tamamen değiştirir. Yaz bir anda kendini afiş çekimlerinde, klip hazırlığında bulur. Emine de bu sürede boş durmaz ve bir an önce düğün yapma isteğiyle dünürüyle tanışmak ister.

Yorumlar (0)