Yeni bir aşk mı doğuyor?

DİZİ 25.08.2021, 13:01 26.08.2021, 09:36
Yeni bir aşk mı doğuyor?

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Dünya Hali, bu akşam saat 22.20'da ekrana gelecek yeni bölümüyle yine eğlenceli dakikalar yaşatmaya devam edecek. Dünya Hali, günümüz ilişkilerine yaptığı göndermelerle yayınlanmaya başladığı ilk günden itibaren ekran başındakilerin odak noktası olmayı başardı. Sevdiği kadına ulaşmak için elinden gelen her şeyi deneyen Sinan’ın komik hikâyesi her hafta olduğu gibi bu hafta da TRT 1 ekranlarında.

Dizide, Sinan için ideal bir sevgili bulmaya çalışırken hem kendi başını hem de Sinan’ın başını türlü belalara sokan Kıvılcım, bu arayış sırasında aslında çok yalnız olduğunu farkına varmıştır. Kıvılcım’ın bu durumuna üzülen Sinan, sevdiği kadına bir iyilik yapmak ister ve Kıvılcım’ın lise zamanlarından tanıdığı tek gerçek arkadaşı olan Melek’i bulmak için çalışmalarına başlar. Bu serüven onu hiç beklemediği yerlere sürükleyecektir.

Bu arada, Kıvılcım’dan hoşlanan Vural da boş durmamaktadır. Kıvılcım ile bir yemek yiyecek olan Vural bu yemeğin ikisi için de doğru bir etki uyandırması için çeşitli çalışmalar içine girmiştir. Sinan, Melek'i bulduğunda kendisini bekleyen sürpriz, Azim’in Melek’i gördüğü an hissettikleri ve daha birçok ilginç gelişme Dünya Hali’nin 6. bölümünde izleyici ile buluşuyor.

Yorumlar (0)