Yeni casus draması Citadel'den yeni tanıtım geldi

DİZİ 31.03.2023, 15:52
Yeni casus draması Citadel'den yeni tanıtım geldi

Prime Video, başrollerini Richard Madden ve Priyanka Chopra Jonas'ın paylaştığı Stanley Tucci ve Lesley MaPrime Video, başrollerini Richard Madden ve Priyanka Chopra Jonas'ın paylaştığı Stanley Tucci ve Lesley Manville’in de kadrosunda yer aldığı çığır açan casus dizisi Citadel'den yeni tanıtım geldi. 

Prime Video, merakla beklenen aksiyon-casusluk türündeki, gerilim dizisi Citadel’in ilk görüntülerini yayınladı ve serinin 28 Nisan Cuma günü adrenalin yüklü iki bölüm ile Prime Video'ya özel prömiyer yapacağını açıkladı.

Dizi, 26 Mayıs'a kadar her cuma günü haftalık olarak yayınlanacak yeni bölümleriyle izleyici karşısına gelecek. Dönüm noktası niteliğindeki dramanın baş yapımcılığını Russo Brothers'ın AGBO'su ve dizi sorumlusu David Weil üstleniyor. Dizide Richard Madden, Priyanka Chopra Jonas, Stanley Tucci ve Lesley Manville gibi isimler birlikte rol alıyor. Citadel, dünya çapında 240'tan fazla ülke ve bölgede yayınlanacak.

Citadel hakkında

Sekiz yıl önce Citadel düştü. Görevi tüm insanların emniyetini ve güvenliğini sağlamak olan bağımsız küresel casus teşkilatı, dünyayı gölgelerden manipüle eden güçlü bir sendika olan Manticore'un görevlileri tarafından yok edildi. Citadel'in düşmesiyle seçkin ajanlar Mason Kane (Richard Madden) ve Nadia Sinh (Priyanka Chopra Jonas) hayatlarını kıl payı kurtarırken hafızaları silindi. O zamandan beri, geçmişlerinden habersiz, yeni kimlikler altında yeni hayatlar inşa ederek gizli kaldılar. Ta ki bir gece, Manticore'un yeni bir dünya düzeni kurmasını engellemek için çaresizce yardımına ihtiyacı olan eski meslektaşı Bernard Orlick (Stanley Tucci) Mason'un peşine düşene kadar… Mason eski partneri Nadia’yı bulduktan sonra, sırlar, yalanlar ve tehlikeli ama ölümsüz bir aşk üzerine kurulu ilişkileriyle uğraşırken, bir yandan da Manticore’u durdurmak için, onları Dünya’nın dört bir yanına çağıran görevlerine hazırlanırlar.

Dizide Richard Madden, Mason Kane rolünde, Priyanka Chopra Jonas, Nadia Sinh rolünde, Stanley Tucci, Bernard Orlick rolünde, Lesley Manville, Dahlia Archer rolünde, Osy Ikhile, Carter Spence rolünde, Ashleigh Cummings, Abby Conroy rolünde, Roland Møller, Anders Silje ve Davik Silje rolünde, Caoilinn Springall ise Hendrix Conroy rolünde yer almaktadır.

Amazon Stüdyoları ve Russo Brothers'ın şirketi AGBO'dan Citadel dizisinin yapımcılığını Anthony Russo, Joe Russo, Mike Larocca, Angela Russo-Otstot ve Scott Nemes üstleniyor ve David Weil dizi sorumlusu ve yönetici yapımcı olarak görev yapmaktadır. Josh Appelbaum, André Nemec, Jeff Pinkner ve Scott Rosenberg, Midnight Radio'nun sorumlu yapımcıları olarak, Newton Thomas Sigel ve Patrick Moran ise yönetici yapımcı olarak görev almaktadır.

Russo Brothers'ın AGBO'su tarafından baş yapımcılığı üstlenilen Citadel, birbiriyle bağlantılı hikayelerle devam eden bölümleriyle dünyayı dolaşıyor. Her Citadel bölümü, farklı bir bölgede/ülkede yaratılarak filme alınıyor ve ünlü yerel yeteneklere yer veriliyor. Bu sayede küresel bir dolaşım ağı oluşturan Citadel’in Matilda De Angelis, Varun Dhawan ve Samantha Ruth Prabhu'nun rol aldığı bölümler sırasıyla İtalya ve Hindistan'da devam ediyor.

Yorumlar (0)