Yeni dizi "Etkileyici"nin çekimleri tamamlandı

DİZİ 06.10.2021, 14:45 07.10.2021, 14:47
Yeni dizi "Etkileyici"nin çekimleri tamamlandı

GAİN’in yepyeni dizisi “Etkileyici”nin çekimleri tamamlandı. Yönetmenliğini Hande Türkel’in, başrollerini Aslıhan Malbora ve Bertan Asllani’nin üstlendiği dizinin çarpıcı senaryosunu ise Murat Kepez ve Zeynep Koçak kaleme aldı.

Influencer Leyla Demir’in büyük bir futbol kulübü karşısında adalet arayışını izleyeceğimiz Etkileyici, geçtiğimiz günlerde tamamlanan çekimlerinin ardından, yayına girmeye hazırlanıyor.

Yılın Influencer’ı seçilen Leyla Demir ve yıldız futbolcu Emre Kunda’nın beraber eğlendikleri bir gecenin sonrasında yaşadıklarını anlatan dizi, ülkenin en popüler iki figürünün takipçilerinin de olaya dahil olmasıyla birlikte, sosyal medya “linç” kültürünün o geceyi bir skandala dönüştürmesini ve genç bir kadının hayatını nasıl etkilediğini konu alıyor.

Başrollerini Aslıhan Malbora ve Bertan Asllani’nin üstlendiği Etkileyici’nin oyuncu kadrosunda Ali Barkın, Nazlı Tosunoğlu, Alptekin Serdengeçti, Melis Özçimen, İlker Kızmaz, Levent Can, Mehmetcan Mincinözlü, Serap Matyaş ve Muharrem Bayrak gibi deneyimli isimler ve sürpriz konuklar yer alıyor.

Yorumlar (0)