Yeni konuk Pınar Deniz oldu

DİZİ 06.11.2020, 12:59 07.11.2020, 10:09
Yeni konuk Pınar Deniz oldu

Star’ın beğeniyle izlenen dizisi "Menajerimi Ara" ışıltılı bir dünyanın kapılarını aralarken, hikayesinde sevilen isimleri de ağırlamaya devam ediyor. Dizinin pazar günü yayınlanacak yeni bölümüne konuk olan güzel oyuncu Pınar Deniz, dizide menajerler tarafından paylaşılamıyor.

Sektörün merak edilen atmosferini ünlülerin ve menajerlerin hayatları üzerinden izleyiciye sunan Menajerimi Ara, son yıllarda başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle yıldızı parlayan Pınar Deniz’i konuk ediyor.

Menajerinden memnun olmadığı için yeni bir menajer arayışında olan Pınar Deniz’in peşine Ego Ajans menajerleri düşüyor. Önce, Deniz’i eski menajerinden sözleşme maddelerine uyarak alabilmek için birlik olan dört menajer, daha sonra sevilen oyuncuyu kendi portföylerine katabilmek için birbirleriyle rekabet içine giriyor.

Serhat Teoman’ın kadrosuna dahil olduğu, Pınar Deniz’in de konuk olarak yer alacağı 12. bölümden yeni bir tanıtım da yayınlandı. Kıraç’ın Dicle’ye karşı olan suçluluk hissi artarken, Beren; Barış ve Dicle’nin yakınlaşmaması için her şeyi yapacağının sinyalini veriyor. Serkan’ın (Serhat Teoman) Ego Ajans’ı ziyaretiyle nelerin yaşanacağı, Pınar Deniz’in hangi menajeri tercih edeceği pazar akşamı yayınlanacak yeni bölümde cevap bulacak.

Oyuncu kadrosunda; Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Serhat Teoman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş, Burak Tozkoparan ve Ayşenil Şamlıoğlu’nu buluşturan ‘Menajerimi Ara’nın yapımcılığını Ay Yapım üstleniyor. ‘Menajerimi Ara’nın senaryosunu ise Ekin Atalar kaleme alırken, yönetmen koltuğunda Ali Bilgin oturuyor.

Yorumlar (0)