Yeni polisiye dizi “Yalandan Öyküler” BBC First ekranlarında 

DİZİ 16.10.2023, 11:20 16.10.2023, 13:53
Yeni polisiye dizi “Yalandan Öyküler” BBC First ekranlarında 

İki kadının bir sahtekarın kurbanı olma hikayesini ekranlara taşıyan aksiyon dolu yeni polisiye dizisi “Yalandan Öyküler”, 17 Kasım Cuma günü saat 21.00’de BBC First ekranlarında başlıyor.

BBC First’ün aksiyon dolu yeni polisiye dizisi günümüzde sahtekarlığın hızla yükselişini ve bir dolandırıcıyı kendi oyununda alt etme cesareti gösteren iki kadını konu alıyor. Birbirinden çok farklı olan Alice ve Cheryl, ikisini de yok etmeye çalışan bir dolandırıcı olan Dr. Robert Chance ile üçgen içerisinde sıkışıp kalıyor. Ailesiyle birlikte küçük bir bungalovda yaşayan azimli ama hor görülen asistan Alice’i ve görkemli bir malikanede tek başına yaşayan popüler yazar Cheryl’i belirsizliklerle dolu bir olay örgüsü bekliyor.

Alice’in tüm varlığını elinden alan sosyopat bir dolandırıcı ve aynı zamanda tanınmış bir çevre dostu olan Dr. Robert Chance, Alice’e yaşattıklarının aynısını yeni kurbanına da yapmayı planlıyor. Cheryl’e aşıkmış gibi görünen ama planlarını ince bir şekilde işleyen Dr. Robert Chance’in dolandırıcılığını ortaya çıkarmak isteyen Alice, adaleti sağlamak istiyor. Cheryl’in kendi yaşadıklarını yaşamasını istemeyen Alice, ona gerçekleri göstermek için bir hayli ileri gidiyor. Ses getiren ilk sezonuyla “Yalandan Öyküler” (The Following Events Are Based On A Pack of Lies) 17 Kasım Cuma günü saat 21.00’de beş bölümden oluşan ilk sezonuyla BBC First ekranlarında başlıyor. 

Yorumlar (0)