Yeni tanıtımı merak uyandırdı

DİZİ 01.01.2021, 14:06 02.01.2021, 11:35
Yeni tanıtımı merak uyandırdı

Star’ın yakında seyircisi ile buluşacak olan yeni dizisi ‘Seni Çok Bekledim’den merak uyandıran bir tanıtım yayınlandı. Başrollerinde; Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu’nun yer aldığı dizi, Doha sahneleri ile izleyicilere görsel bir şölen sunacak.

Başrollerinde Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu’nun yer aldığı ‘Seni Çok Bekledim’ yakında seyirci ile buluşacak. Skala Yapım ve DNZ Film imzalı dizinin yönetmenliğini Şahin Altuğ üstleniyor.

Erzincan, Katar ve İstanbul sahneleri ile çok konuşulacak bir bölümle ekrana gelecek olan ‘Seni Çok Bekledim’, Doha’da çekilen sahneleri ile adından söz ettirecek. Özcan Deniz (Kadir) ve İrem Helvacıoğlu’nun (Ayliz) tutku dolu aşkı ile adından söz ettirecek olan ‘Seni Çok Bekledim’, seyirciyi ekran başına kilitleyecek.

Başrollerini Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu’nun paylaştığı ‘Seni Çok Bekledim’in oyuncu kadrosunda; Mustafa Uğurlu, Yıldız Kültür, Caner Şahin, İlhan Şen, Lila Gürmen, Ali İpin, Durul Bazan, Türkü Turan, Hakan Ummak, Sibel Şişman, Gürkan Güzeyhuz, Şehsuvar Aktaş, Mehmet Ulay, Selen Domaç, Nihan Büyükağaç ve Damla Makar gibi başarılı isimler yer alıyor.

Yorumlar (0)