Yeni ve mutlu bir hayat kurabilecekler mi?

DİZİ 16.11.2020, 11:02 17.11.2020, 09:20
Yeni ve mutlu bir hayat kurabilecekler mi?

Engin Akyürek ve Neslihan Atagül Doğulu’nun başrollerini paylaştığı, Star’ın sevilen dizisi, "Sefirin Kızı" bu akşam saat 20.00'de izleyiciyle buluşuyor. 

Dizide, Birçok zorluğu geride bırakan Sancar ve Nare, akşamları kızlarıyla çizgi film seyrettikleri, markete gittikleri, evde yemek yaptıkları bir yaşamın hayalini kurarlar. Artık destan değil normal bir hayattır istedikleri.

Ama Akın’ın cesedi, buna izin vermez. Hem Gediz, hem Sahra, hem Güven, hem Kahraman bu cesedin peşindedir. Geçmiş yaşamlarından bir ölü, Sancar ve Nare’nin yeni ve mutlu bir hayat kurmasına izin verecek mi?

Elvan, konağı ve Yahya’yı terkeder ve kimsesizliğiyle yüzleşmeye karar verir. Nare, bu yüzleşmede onu bir an bile yalnız bırakmaz ama başka bir kimsesiz kız olan Sahra’nın da onları rahat bırakmaya hiç niyeti yoktur.

Uraz Kaygılaroğlu, Bülent Şakrak, Doğukan Polat, Hivda Zizan Alp, Özlem Çakar Yalçınkaya, Erdal Küçükkömürcü, Gonca Cilasun, Tülin Yazkan, Esra Kızıldoğan, Cemre Öktem, Zerrin Sümer ve Deniz Işık’ın da oyuncu kadrosunda yer aldığı dizinin çekimleri Ege’de yapılıyor.

Yorumlar (0)