Yeşil Vadi’nin Kızı’nın yeni bölüm tanıtımı yayınlandı

DİZİ 05.10.2023, 14:16
Yeşil Vadi’nin Kızı’nın yeni bölüm tanıtımı yayınlandı

Show TV’de ekrana gelen, yapımcılığını Yeşil Yapım’ın üstlendiği günlük dizi Yeşil Vadi’nin Kızı’nın yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. Daha bebekken anne babasız kalıp yetiştirme yurtlarına düşmüş bir kız çocuğu olan Melissa’nın hayat serüvenini konu alan dizinin yeni bölümünde; heyecan dolu gelişmeler yaşanacak ve duygu dolu anlar ekrana gelecek.

Azra ile Büşra tehlikeli bir oyun oynamaya karar verir. Katil olmayı göze alan Hazım, Melissa’ya yakalanmaktan son anda kurtulur. Cüneyt, Metin ve Reyhan’ın ısrarıyla yardım toplanmasını kabul eder. Orhan’ın öfkesi karşısında ne yapacağını bilemeyen Hazım’ın imdadına Besime yetişir. Kadir’in ısrarı Yeşim’i daha çok öfkelendirirken; Besime’nin mükemmel planı bir felaketle sonuçlanır.

Yeşil Vadi’nin Kızı dizisinin kadrosunda Beren Gökyıldız, Sezin Bozacı, Onur Dikmen, Özgür Özberk, Hande Arısoy, Ece Gürer gibi başarılı oyuncular yer alıyor. Yönetmen koltuğunda Murat Şenöy ve Çağıl Nurhak Aydoğdu otururken, senaryosunu Özge Aras ve Serhat Yiğit kaleme alıyor.

Yeşil Vadi’nin Kızı yeni bölümleriyle hafta içi her gün saat 10.00’da Show TV’de!

İşte Yeşil Vadi’nin Kızı’nın 70. Bölüm Tanıtımı; https://youtu.be/7Zvr7zz4cEo

Yorumlar (0)