Yeşilin Kızı Anne'in dağıtımını Inter Medya üstlendi

DİZİ 28.03.2022, 12:58 29.03.2022, 12:26
Yeşilin Kızı Anne'in dağıtımını Inter Medya üstlendi

Türkiye'nin başarılı prodüksiyon ve dağıtım şirketlerinden Inter Medya, kataloğuna yeni yapımlar eklemeye devam ediyor. Şirket, Yeşilin Kızı Anne'in yerli uyarlamasının dağıtım hakkını aldığını duyurdu.

İngilizce ismi "The Girl of the Green Valley" olan dizinin başrolünde Beren Gökyıldız yer alıyor. Lucy Maud Montgomery'nin kaleme aldığı Anne of Green Gables adlı roman serisinden uyarlanan dizinin yapımını Yeşil Yapım üstlendi. Dizide küçükken annesiz ve babasız kalan, ailesine ne olduğunu bilmeyen bir kızın dokunaklı hikayesi anlatılacak. Inter Medya, The Girl of the Green Valley'i 4-6 Nisan tarihleri arasında Cannes'da düzenlenecek MIPTV 2022'de uluslararası iş ortaklarına tanıtacak.

Inter Medya'nın CEO'su ve kurucusu Can Okan konuyla ilgili "The Girl of the Green Valley'in dağıtım haklarını aldığımızı duyurmaktan dolayı memnunuz. Eminim ki yaşadığı bütün olumsuzluklara ve tatsızlıklara rağmen zekasıyla ve sevgi dolu kalbiyle zorlukların üstesinden gelen bu küçük kız izleyicinin kalbini ısıtacak. The Girl of the Green Valley'in dünya genelinde büyük bir potansiyeli var," sözlerine yer verdi.

Yorumlar (0)