YILDIZ İLE KUZEY SONUNDA EVLENDİ!

DİZİ 29.11.2020, 12:46 30.11.2020, 11:26
YILDIZ İLE KUZEY SONUNDA EVLENDİ!

YILDIZ İLE KUZEY EVLENDİ!

Süreç Film’in, Show TV’de ekrana gelen dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk, dün akşam yayınlanan bölümüyle adını zirveye yazdırdı. Yıldız ile Kuzey'in düğününün ekrana geldiği bölümde büyük kavuşma sonunda gerçekleşti. Düğüne Resul Dindar sürprizi damgasını vururken, Yıldız ile Kuzey'in mutlu halleri herkesin yüzünü güldürdü. Sonsuza kadar "evet" diyecekleri o büyük an için masaya geçtikleri sırada ise Yaşar'ın gelmesiyle büyük bir korku yaşandı. Ancak Yaşar, Yıldız'ı affederek evlenmelerine onay verince herkes derin bir nefes aldı. Sonunda Yıldız ile Kuzey sonsuza kadar "evet" diyerek 20+1 yıllık aşklarını evlilikle taçlandırdı.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk, Total’de 9.23 rating ve yüzde 19.05 izlenme payıyla birinci olurken, ABC1’de yüzde 6.05 rating ve yüzde 12.44 izlenme payı, AB’de yüzde 4.49 rating ve 9.86 izlenme payı elde etti. Dizinin heyecanla beklenen yeni bölümünün başlamasıyla birlikte #DüğünZamanı etiketi uzun süre sosyal medyanın gündeminde yer aldı.

Yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği, yönetmen koltuğuna Ersoy Güler’in oturduğu Kuzey Yıldızı-İlk Aşk’ın başrollerini Aslıhan Güner ve İsmail Demirci paylaşırken, dizide Toygan Avanoğlu, Cezmi Baskın, Cengiz Bozkurt, Hüseyin Soysalan, Uğur Demirpehlivan gibi birçok başarılı isim de rol alıyor.

Yorumlar (0)