Yılmaz Bayraktar "Son Yaz" heyecanını anlattı

DİZİ 02.10.2021, 15:25 04.10.2021, 11:00
Yılmaz Bayraktar "Son Yaz" heyecanını anlattı

Fox'un idialı dizisi Son Yaz'ın 2. sezonunda dahil olan Yılmaz Bayraktar diziyle ilgili soruları yanıtladı. 

Oyuncu, “Son Yaz 2. sezonuyla yayınlanmaya devam ediyor. Dizide 3 yıllık bir zaman atlaması yaşadık ve Halil Sadi Sancaktar’ın halefi Cihan Sancaktar olarak kadroya katıldınız. Diziye dahil olma sürecinizden bahseder misiniz?" sorusuna "O3 Medya beni “Aziz” dizisinin Kenan karakterine bir deneme çekimi yapmak için davet etti. Yapımcı, yönetmen ve ekiple tanıştıktan ve audition’u verdikten bir gün sonra diziye yapım tarafından onaylandım. Ancak birkaç hafta sonra yapımdan yeni bir teklif aldım ve Aziz görüşmem, “Son Yaz” dizisine vesile olmuş oldu. Böylece “Son Yaz” ekibine dahil oldum." yanıtını verdi. 

"Cihan Sancaktar çok başarılı, zeki, disiplinli ama bir o kadar da soğukkanlı ve kontrollü birisi. Siz Cihan’ın en çok hangi özelliğini sevdiniz?"e yanıtı "Aslında Cihan'ın her yanını sevmeye çalışıyorum. Bazı özelliklerini sevmesem de ve bana çok yabancı kalsa bile, seyirciye sevdirebilmem için ilk önce benim onu olduğu gibi kabullenip sevmem lazım." olan oyuncu "Cihan benim karakterime çok uzak bir kişiliğe sahip o yüzden evet, zor oluyor. Ama bu zorluklar, bu ters köşe roller bana hep neden oyunculuk yaptığımı hatırlatıyor. Bu kadar soğukkanlı ve kontrollü birini canlandırmak benim için yeni bir oyun alanı oldu. Cihan'la daha çok vakit geçirdikçe bu alanları da birlikte genişleteceğiz diye düşünüyorum." diyor...

"Cihan Sancaktar, Akgün ve Yağmur’un hayatını bu sezon zorlaştıracağa benziyor. İkiliye huzur vermeyen bir karakter olarak izleyiciden nasıl tepkiler alıyorsunuz?"a verdiği cevap ise şöyle; "Şimdilik iyi tepkiler alıyorum açıkçası, diziye yeni bir enerji geldiği için seyirci çok mutlu ama gelecek bölümlerde nereye gider bu konu tabii onu bilemem. Henüz bir şey görmediler diyormuşum. Cihan'ın gidişatı yetenekli senaristlerimizin elinde, onların hikayeyi götürdükleri yere bağlı, ya seyirciler beni sevmez ya da tam tersi olur. Önemli olan hikayeye hizmet etmek. Ben oyuncuyum, seyircinin karakterle iyi ya da kötü bir bağ kurması benim en önemsediğim şey. Cihan kibarlığıyla Yağmur'u aşkına inandırabilirse ve hikaye güzel bir şekilde ilerlerse, Cihan adına seyirciyi güzel ve etik bir şekilde kazanabilirim. Ancak ne olacağını hepimiz birlikte göreceğiz, bu da işin güzelliği ve heyecanı."

Yorumlar (0)