Yürek Çıkmazı'nda kim kimdir?

DİZİ 01.11.2022, 17:27 02.11.2022, 13:04
Yürek Çıkmazı'nda kim kimdir?

TRT 1’in yeni sezonda ekrana getireceği ““Bilseniz ölmem ne uzun sürdü” mottosuyla yola çıkan “Yürek Çıkmazı” bugün TRT 1’de başlıyor…

Dramatik hikayesi ile izleyiciyi ekran başına kilitlemeye hazırlanan Yürek Çıkmazı dizisi, kişilik bozukluğu yaşayan bir adamın ve çocuklarıyla birlikte hayata tutunmaya çalışan bir kadının duygu yüklü hikayesini ekranlara taşıyacak.

Başrollerinde Ayça Bingöl, Alp Navruz, İrem Helvacıoğlu ve Mesut Akusta’yı bir araya getiren projede; Dilara Aksüyek, Cemal Toktaş, Bihter Dinçer, Erhan Alpay, İlayda Ildır gibi birbirinden başarılı isimler rol alıyor.

Dizi karakterlerini yakından tanıyalım: 

Öldüğü güne kadar şiddet gören ve susan Cennet, öldüğü gün konuşmaya karar vermiştir. Arkasından tüm sessiz çığlıklarını satırlara döktüğü bir mektup bırakması her şeyin seyrini değiştirecektir!

Halil, babası Yılmaz’a baş kaldıran ilk ve tek kişidir. Sevgiyi ve güven duygularını geride bırakarak yuvasını terk etmiş olup bir daha adımını atmamıştır. Annesinin bıraktığı mektubun ardından babası ve kardeşleriyle bir savaşın içinde yer alır!

Zeynep, idealist ve başarılı bir avukattır. Bildiğini okumaktan geri kalmaz. Cennet’in davasından beklediği tek şey şiddet gören kadınlar için emsal oluşturmasıdır.

Yılmaz, yolunda gitmeyen her şey için başkalarını suçlar. Korkarlarsa sayarlar, sayarlarsa severler düşüncesiyle yaşarken Cennet’in ölümünden sonra Yılmaz’ın hayatı değişir. Artık hesaba çekilme sırası Yılmaz’a gelir!

Feride, babası söz konusu olduğunda gözü hiçbir şeyi görmez. Yaşı kaç olursa olsun babasından hep bir aferin alma peşindedir. İstediği her şeye pençe geçirir ama birden tüm hayatı değişerek eski hayatından tek bir iz kalmaz!

Birsen, hayal bile kurmayan kendinden vazgeçmiş bir kadındır. Hiç soru sormadan, herkesin her işine yetişmeye çalışmaktadır. Tıpkı annesi Cennet gibi kendini feda edip diğerlerini kurtarmanın derdindedir...

Yorumlar (0)