Yüzüklerin Efendisi dizisine 20 yeni isim eklendi!

DİZİ 04.12.2020, 09:23 04.12.2020, 13:59
Yüzüklerin Efendisi dizisine 20 yeni isim eklendi!

Amazon Prime’ın televizyon tarihinin en büyük bütçeli yapımı olan Yüzüklerin Efendisi dizisinin oyuncu kadrosuna 20 yeni isim katıldı. Yüzüklerin Efendisi dizisinin çekimleri üst düzey koronavirüs tedbirleri ile birlikte Yeni Zelanda’da devam ediyor.

Yüzüklerin Efendisi dizisinin oyuncu kadrosuna 20 yeni isim daha eklendi. Amazon Prime Video’nun heyecanla beklenen macerası şimdiye kadar devasa bütçeyle gündeme gelmişti.

Bu yılın ilk günlerinde geniş başrol kadrosu açıklanmıştı. Eklenen yeni isimlerle dizinin bünyesi daha da büyüdü ve dudak uçuklatıcı bütçesinin neden gerekli olduğu yavaş yavaş ortaya çıktı.

Diziye katılan yeni ekipten 7 kişi çekimlerin hâlihazırda sürdüğü Yeni Zelanda’dan. Ayrıca Avustralya’dan, Sri Lanka’dan, İngiltere’den ve ABD’den gelen oyuncular da var. Kadrodan bir isim, Peter Tait, özellikle göze çarpıyor. Aktör, 2003 yapımı Kralın Dönüşü’nde Uruk-Hai Shagrat’ı canlandırmıştı. Ancak dizideki görevinin ne olacağı henüz bilinmiyor.

Çekimleri devam eden Yüzüklerin Efendisi'nin kadrosuna katılan isimler şu şekilde: Cynthia Addai-Robinson, Benjamin Walker, Peter Mullan, Lenny Henry, Maxim Baldry, Ian Blackburn, Kip Chapman, Anthony Crum, Maxine Cunliffe, Trystan Gravelle, Thusitha Jayasundera, Fabian McCallum, Simon Merrells, Geoff Morrell, Lloyd Owen, Augustus Prew, Peter Tait, Alex Tarrant, Leon Wadham, Sara Zwangobani.

Yorumlar (0)