Zafer Algöz "Üç Kuruş"a veda etti

DİZİ 18.01.2022, 12:29 19.01.2022, 11:48
Zafer Algöz "Üç Kuruş"a veda etti

Show TV’nin Ay Yapım imzalı ilgiyle izlenen dizisi ‘Üç Kuruş’ta dün akşam sürpriz gelişmeler yaşandı. Kartal, başlattığı savaşta galip gelmeyi başardı ve Nezih’i öldürdü. Finalde Kartal, Efe ve İrfan’ın karşı karşıya geldiği anlar heyecan dolu dakikalara sahne oldu. İrfan, Baybars’a karşı birlik olmayı teklif ederken Kartal ve Efe’nin vereceği cevap şimdiden merak konusu oldu.

‘Üç Kuruş’un heyecan ve aksiyon dolu 10. bölümünde; İrfan polislere teslim olarak yeni oyunun ilk hamlesini yaptı. Bildiklerini ancak Efe’ye anlatacağını söyleyen İrfan, finalde Efe ve Kartal ile karşı karşıya geldi. İrfan, ortak düşmanları olduğunu söyleyerek yakalamak istedikleri adamları ancak kendisinin yardımıyla yakalayabileceklerini söyleyerek Baybars’a karşı ortaklık teklif etti.

Nezih, Kartal’ın işini bitirmek için Çıngıraklı’ya baskın yaptı. Bahar’ın da desteğiyle önceden önlemini alan ve Nezih’in adamlarını kendi tarafına çekmeyi başaran Kartal, Nezih’i öldürdü. Daha sonra Kartal ve Efe, cesedini Azad’a teslim ederek Nezih’i Kartal’ın indirdiğini duyurdu. Nezih Yöndel karakterine hayat veren usta oyuncu Zafer Algöz, Üç Kuruş’a veda etti.   

Yorumlar (0)