Zeynep yol ayrımında!

DİZİ 27.10.2020, 09:22 29.10.2020, 09:07
Zeynep yol ayrımında!

TV8’de yayınlandığı ilk günden itibaren büyük ilgi gören, OGM Pictures’ın yapımını, Onur Güvenatam’ın yapımcılığını üstlendiği “Doğduğun Ev Kaderindir” bu akşam yeni bölümüyle saat 20.00'de izleyiciyle buluşacak. 

Başrollerini Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol’un paylaştığı dizide üzerine kilitlenen kapıyla dünyası başına yıkılan Zeynep hayatının iplerini eline almak için gereken her adımı atmaya kararlıdır. Pişmanlığının içinde boğulan Mehdi ise her şey için geç kalmış olmaktan korkar.

Zeynep ve Mehdi’nin geldiği yol ayrımı herkeste farklı yankılanır. Nuh, Mehdi’nin aklını başına getirmeye çalışırken Müjgan da fırsattan istifade Benal’in kalbine umut tohumları eker. Kalbinin sesini susturmaya çalışan Zeynep’e en büyük destek Cemile ve Kibrit’ten gelir. Sultan yine kalbinin ve evinin kapılarını ihtiyacı olan herkese açar.

İkinci bir şansa sahip olabilmek için gururundan bile vazgeçen Mehdi, Zeynep’i kendi yolundan döndürmek için son bir çaba içine girer. Zeynep yine aklının, kalbinin, kırgınlıklarının ve umutlarının birbirine karıştığı bir seçimle baş başadır.

Yorumlar (0)