Zeynep zor durumda kalıyor

DİZİ 03.02.2021, 09:53 04.02.2021, 09:13
Zeynep zor durumda kalıyor

TV8’de yayınlandığı ilk günden itibaren büyük ilgi gören, OGM Pictures’ın yapımını, Onur Güvenatam’ın yapımcılığını üstlendiği “Doğduğun Ev Kaderindir” bu akşam yeni bölümüyle saat 20.00'de izleyiciyle buluşacak. 

Başrollerini Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol’un paylaştığı dizide Barış’ın şüpheleri; Mehdi davasını alan Zeynep’i içinden çıkılması zor bir durumda bırakmıştır.  Mehdi ise Zeynep’ten aldığı haberlerle cezaevinden çıkacağına kesin gözüyle bakmakta, içinde ailesine kavuşmaya ve Zeynep’e kendini affettirmeye dair yeni umutlar yeşertmektedir.

Mehdi ve koğuş arkadaşı Cengiz arasında ise güç dengelerine dayanan bir dostluk gelişmektedir.  Barış’la Zeynep birbirine gitgide yakınlaşmaktadır. Bu ilişkiye karşı olan Barış’ın ablası Özlem, bir dizi tedbir planı uygulamaya başlar. 

Ali Rıza ve Sultan bir küs bir barışık ama birbirlerini kaybetmeyi göze alamadıkları bir durum içindedir. Tanıklara dair olumsuz gelişmelerle; zaman, cezaevindeki Mehdi’nin aleyhine işlemeye başlar. Zeynep hızlıca bir plan yapar ve büyük riskler alır.

Her türlü baskı ve söylentiden uzak kalmak için Barış’la aralarındaki bağı şimdilik gizli tutma kararı alan Zeynep’e Barış’ın sürpriz bir teklifi vardır: bir önceki sefer ertelenen; 10 günlük Sofya seyahati. 

Zeynep ve hane halkı, evlerine yapılan sürpriz bir ziyaretle şaşkına döner: Barışlar ailecek, ellerinde çiçek ve çikolatalarıyla çıkagelmiştir.

Yorumlar (0)