Zeynep zorlu bir kararla karşı karşıya

DİZİ 20.01.2021, 09:28 21.01.2021, 09:18
Zeynep zorlu bir kararla karşı karşıya

TV8’de yayınlandığı ilk günden itibaren büyük ilgi gören, OGM Pictures’ın yapımını, Onur Güvenatam’ın yapımcılığını üstlendiği “Doğduğun Ev Kaderindir” bu akşam yeni bölümüyle saat 20.00'de izleyiciyle buluşacak. 

Başrollerini Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol’un paylaştığı dizide, Mehdi’nin yaşam savaşı vermesi, Zeynep’i zorlu bir kararla karşı karşıya bırakır. Zeynep’in Mehdi’nin geleceği konusunda verdiği karar, Barış ve Zeynep’in ailesi tarafından tepkiyle karşılanır.

Barış, sonrasında; Zeynep’in kararlarına saygı duyarak tepkili tavrına son verir. Barış ve Zeynep arasında iletişim gitgide sıcaklaşmaktadır.

Barış’ın dayısı Ali Rıza, Sultan ve Emine’yi, evde işe başlamaları için ikna eder; bu durum Barış ve Zeynep arasında yeni bir köprü kurar. Ali Rıza ve Sultansa aynı evin içinde yeni, didişmeli ama birbirini koruyan bir diyalog içindedir.

Hastaneden taburcu olan Mehdi, hapishaneye döner. Burada babasının eski bir arkadaşıyla karşılaşır: Cengiz. Yeni bir yol arkadaşlığı başlamıştır. Bütün ailesi büyük bir mutlulukla Mehdi’nin özgür kalacağı günü beklese de Mehdi için düşmanı Veysi’nin kurduğu tuzaklar henüz bitmemiştir…

Yorumlar (0)