Zirvenin sahibi Camdaki Kız oldu

DİZİ 09.12.2022, 10:37 09.12.2022, 15:40
Zirvenin sahibi Camdaki Kız oldu

Kanal D’nin yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği sevilen dizisi Camdaki Kız, ekrana gelen 60. bölümüyle AB kategorisinde 7,99 reyting ve 20,28 izlenme payı, 20+ABC1 kategorisinde ise 8,57 reyting ve 18,92 izlenme payı elde ederek perşembe gününün en çok izlenen dizisi oldu.           

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı romanından uyarlanan ve gerçek bir hayat hikayesinin anlatıldığı Camdaki Kız’ın 60’ıncı bölümünde; Nalan’ı Hayri’yle gören Feride, Nalan’ı konağa döndürmek için onu kendi canıyla sınadı. Muzo önce kendinden iş isteyen Nalan’ı sonra da Hayri’yi beraberlikleri konusunda uyardı. Cana, kendisine söz verilen eve kavuşacağını zannederken Cavit’in onu ülkeden göndereceğini söylemesiyle sarsıldı. Nalan, yaşadığı vicdan azabına yenik düşüp konağa dönmek zorunda kaldı. Hayri ise eşyalarını toplayıp giderken bu dönüşe şahit oldu.

Yeni bölüm tanıtımı merak uyandırdı

Dizinin ardından yayınlanan 61.bölüm tanıtımında; Nalan'a deli gibi aşık olan Hayri kimsenin uyarısını dikkate almıyor. Nalan istemeye istemeye eve gelse de Hayri'nin hiç bir şekilde zarar görmesini istemiyor. Gözünü karartan Hayri her şeyi göze alarak Koroğlu ailesinin karşısında duruyor. Yeni bölümde Nalan ile Hayri’yi nelerin beklediği ise şimdiden büyük merak konusu oldu.

Camdaki Kız her perşembe akşamı saat 20.00’de Kanal D’de.

Yorumlar (0)