Zirveyi kimseye bırakmıyor

DİZİ 13.10.2020, 11:25 14.10.2020, 09:24
Zirveyi kimseye bırakmıyor

TRT 1’in yeni dizisi "Uyanış: Büyük Selçuklu", 3. bölümüyle de gününün en çok izlenen yapımı olarak zirvelerdeki yerini korudu. Sosyal medyada uzun süre TT listesinde kalan ve her sahnesiyle gündem oluşturan dizinin dün ekranlara gelen 3. bölümünde izleyiciler, Melikşah (Buğra Gülsoy) ile Sencer’in (Ekin Koç) kavuşma anını bekledi. Ancak yıllar önce olduğu gibi Melikşah, oğlunu korumak adına, onun karşısına çıkmadı.

Terken Hatun (Hatice Şendil) ile Elçin Hatun’un (Leyla Lydia Tuğutlu) arasındaki tansiyonun giderek yükseldiği dünkü bölümde, Elçin’in Melikşah ile ava gitmesi bu gerilimin dozunu artırdı. Melikşah ile Sencer’in, ayrı ayrı Selçuklu’yu korumak için yaptıkları hamleler ise nefesleri kesti.

Yayınlandığı ilk bölümden itibaren tüm gruplarda televizyon izlenme oranlarında (reytinglerde) zirveye yerleşen ve sosyal medyada (atıfta bulunulma-TT: trend topic) anlamında zirvelerde bulunan ‘Uyanış: Büyük Selçuklu’, tarihin en bilinmeyenlerle dolu ve bir o kadar da en şanlı dönemlerinden birini anlatmaya devam edecek.

Avcı ava mı dönüşecek?

Dizinin önümüzdeki pazartesi akşamı yayınlanacak 4. ve yeni bölümüyle ilgili fragmanda; Melikşah’ı ‘büyük bir tehlike beklerken’, Elçin Hatun’u saraydan göndermek için elinden geleni yapan Terken Hatun’un geçirdiği kaza da büyük merak uyandırıyor… Sencer’in bir kez daha Turna ile karşı karşıya geleceği bölümde, Bizans tarafı da tehdit olmaya devam edecek…

Yorumlar (0)