Ziya, Alanur’u mu, Seher’i mi seçecek?

DİZİ 10.07.2023, 12:22 11.07.2023, 12:21
Ziya, Alanur’u mu, Seher’i mi seçecek?

Kanal D’nin, yapımını Most Production, yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği dizisi “Veda Mektubu” yeni bölümü ile ekrana geliyor.

Başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım ve Bennu Yıldırımlar’ın yer aldığı, yönetmenliğini Deniz Çelebi Dikilitaş’ın üstlendiği, hikayesini Gamestory senaryosunu ise Deniz Akçay’ın kaleme aldığı dizinin yeni bölümünün konusu şöyle; Seher’in intikam okları, ters yöne saplanınca Ziya ve Alanur’un birbirlerini kaybetme korkuları yüzlerine vurulur. Ama artık kararlar verilmiş, veda mektupları yazılmıştır.

Ziya kimi seçecektir; Alanur’u mu, Seher’i mi? Mehmet, Aslı’nın sürekli gergin olmasından şüphelenip ne sakladığını anlamaya çalışırken, Barış ve Hatice onların arasını bozmak için iş birliği yapmaya başlar. Durumdan şüphelenen Aslı, Barış’ı araştırmaya başlar, Beste’den yardım ister. Ama işin içine girdikçe bozamadığı bir düğümün içinde kalır. Ziya, zehirlenmesinin gerçek sebeplerini öğrenince işin peşine düşer ve duyduğu gerçeklerle sarsılır. Şimdi gerçekten zor bir kararın eşiğindedir…

Yorumlar (0)