Bella Hadid ve Gigi Hadid'den Türkiye'ye mesajı

DÜNYA 09.02.2023, 10:03 09.02.2023, 12:17
Bella Hadid ve Gigi Hadid'den Türkiye'ye mesajı

Dünyaca ünlü model Gigi Hadid, Elijah Wood ve Michele Morrone'un da aralarında bulunduğu birçok ünlü isim, 10 ili de sarsan Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki iki depremin ardından sosyal medya üzerinden Türkiye'ye taziye mesajları göndermeyi sürdürüyor.

Model Gigi Hadid, Instagram'daki yaklaşık 77 milyon takipçisiyle UNICEF'in depremden etkilenen çocuklara yönelik yardım kampanyasını paylaştı. Hadid, "Türkiye ve Suriye'de depremlerden etkilenen herkes için üzgünüm..." ifadelerini kullandı.

UNICEF'in bundan önceki afet yardım faaliyetlerindeki başarısına değinen Hadid, takipçilerini yardım kampanyasına destek vermeye çağırdı.

"YARDIM ETMEK İÇİN YOLLAR ARIYORUM"

Gigi Hadid'in kardeşi Bella Hadid de sosyal medya hesabından yayınladığı gönderiyle Türkiye ve Suriye'de etkili olan depreme ilişkin çeşitli bilgilere yer verdi.

Hadid, "Bütün vücudumda dondurucu bir his var. Etkilenen herkes için çok üzgünüm ve dua ediyorum. Haberler korkunç ve gerçekten kemiklerimi sarsıyor. Yardım etmek için yollar arıyorum" değerlendirmesinde bulundu.

Yorumlar (0)