Bruce Willis hayranlarını üzdü!

DÜNYA 31.03.2022, 14:45
Bruce Willis hayranlarını üzdü!

Dünyaca ünlü oyuncu Bruce Willis'ten hayranlarını üzen haber geldi. 'Afazi' (söz yitimi) hastalığı teşhisi koyulan 67 yaşındaki Hollywood yıldızı Bruce Willis oyunculuğu bırakıyor.

Emma, Demi, Rumer, Scout, Tallulah, Mabel, ve Evelyn imzalı açıklama "Bruce'un harika hayranlarına" hitabıyla başladı. Aile tarafından yapılan bu ortak açıklamada, 'Zor Ölüm'ün yıldızı, efsane aktör Bruce Willis'in son zamanlarda sağlık sorunlarıyla mücadele ettiği ve 'Afazi' teşhisi koyulduğu ve bu hastalığında da bilişsel kabiliyetleri etkilediği belirtildi. Aile, bu gelişmenin sonucu olarak Bruce Willis'in onun için çok şey demek olan oyunculuk kariyerini bırakacağını duyurdu.

Willis Ailesi'nin açıklaması şu şekilde son buldu: "Bu, ailemiz için gerçekten zorlu bir zaman ve aralıksız sevgi, merhamet ve desteğiniz karşısında minnettarız. Güçlü bir aile birliğiyle bu süreçten geçiyoruz ve hayranlarının da bunu bilmesini istedik, çünkü onun sizler için ve sizlerin onun için ne demek olduğunu biliyoruz. Bruce'un her zaman söylediği gibi "Gününü gün et" ve birlikte bunu yapmayı planlıyoruz. Sevgiler."

Yorumlar (0)