"Filmlerde oynayacak kadar güzel değilim"

DÜNYA 23.11.2020, 17:31
"Filmlerde oynayacak kadar güzel değilim"

Kariyerine Vampir Akademisi (Vampire Academy/2014) ile başlayan; Anya Taylor-Joy Peaky Blinders, Emma ve Yeni Mutantlar (The New Mutants / 2020) gibi önemli projelerde yer almasına ve önemli projelere hazırlanıyor olmasına rağmen beyaz perdenin gerektirdiğine inandığı görünüşe sahip olduğunu düşünmediğini açıkladı.

The Sun gazetesine konuşan 24 yaşındaki oyuncu "Kendimi asla güzel bulmadım ve hiçbir zaman bulacağımı da düşünmüyorum.Filmlerde oynayacak kadar güzel olduğumu düşünmüyorum. 16 yaşındayken Storm Management isimli mankenlik ajansıyla anlaşma imzalayan Taylor-Joy "Kulağa acınası geliyor ve erkek arkadaşım bu tür şeyler söylediğim için insanların benim tam bir aptal olduğumu düşüneceklerine dair uyarıyor ama hakikaten garip göründüğümü düşünüyorum" dedi. 

Sinemaya asla kendi filmlerini izlemek için gitmediğini söyleyen Anya Taylor-Joy sözlerine şöyle devam etti; "Emma filmi çekilirken gerçekten panik atak yaşadım. 'Ben ilk çirkin Emma'yım ve bunu yapamam' diye düşündüm. Çünkü filmdeki ilk replik, 'Güzel, zeki ve zenginim' cümlesiydi."

Yorumlar (0)