Gal Gadot'u kim tehdit etti?

DÜNYA 10.05.2021, 14:34
Gal Gadot'u kim tehdit etti?

Wonder Woman karakteriyle büyük bir hayran kitlesine ulaşan oyuncu Gal Gadot, 2017'de vizyona giren Adalet Birliği (Justice League) filminin çekimleri sırasında yönetmen Joss Whedon'ın kendisini tehdit ettiğini açıkladı.

Independent Türkçe'nin aktardığı habere göre ünlü oyuncu, Whodon'a yönelik açıklamalarını İsrail televizyonu N12'de katıldığı programda dile getirdi. Whedon bir süredir Justice League: Adalet Birliği, Buffy the Vampire Slayer ve Angel gibi yapımlarda kendisiyle çalışan oyuncuların eleştirileriyle karşı karşıyaydı. Oyuncular, yönetmeni istirmarcı davranmakla ve "toksik" bir çalışma ortamı oluşturmakla suçlamıştı.

Gadot şu ifadeleri kullandı: "Kariyerimi bir biçimde tehdit etti ve eğer bir şeyi yaparsam kariyerimi berbat edeceğini söyledi."

Gadot daha önce Whedon'ı çekimler sırasında "iğrenç" ve "kabul edilemez" davranışlarla suçlayan Adalet Birliği oyuncusu Ray Fisher'a destek vermişti. The Hollywood Reporter'a konuşan Gadot şöyle demişti; "Whedon'la sorunlarım vardı ve Warner Bros. meseleyi zamanında halletti."

Bahsi geçen filmin çekimleri sırasında Warner Bros. ailevi gerekçelerden ötürü Zack Snyder'ın filme devam edemeyeceğini ve yerini Joss Whedon'ın aldığını açıklamıştı.

Yorumlar (0)