George Clooney'den 14 arkadaşına 1'er milyon

DÜNYA 18.11.2020, 12:42
George Clooney'den 14 arkadaşına 1'er milyon

GQ dergisi tarafından 'Yılın İkonu' seçilen 59 yaşındaki ABD'li oyuncu, ünlü olmadan önce kendisine yardım eden 14 yakın arkadaşına daha sonra 1'er milyon dolar nakit para verdiği söylentilerini doğruladı.

İddiayı üç yıl önce, yakın arkadaşları arasında yer alan Cindy Crawford'ın eşi Rande Gerber ortaya atmış, Clooney iddia karşısında sessiz kalmıştı.  Clooney, dergiye verdiği röportajda bir zamanlar zor kazanılan parasını harcayacak bir ailesi olmadığı halde arkadaşlarına vermekten mutlu olduğunu söyleyerek, "Sahip olduğum tek şey, 35 yıl boyunca bana şu ya da bu şekilde yardım etmiş olan adamlardı" dedi.

"Onlarsız şimdi sahip olduklarımın hiçbirinin olmayacağını düşündüm" diyen Clooney, "Bana bir otobüs çarparsa hepsinin vasiyetimin içinde olacağını düşündüm. Sonra neden otobüs çarpmasını bekliyorum ki dedim" diyerek arkadaşlarına nakit para verdiğini söyledi.

Clooney'nin arkadaşları arasında oyuncu ve yönetmen Grant Heslov, Curb Your Enthusiasm dizi oyuncusu Richard Kind, eski aktör Tommy Hinkley, Cindy Crawford'ın eşi Rande Gerber var.

Yorumlar (0)