George R.R. Martin'den Game of Thrones hayranlarına kötü haber

DÜNYA 31.12.2022, 09:58 31.12.2022, 15:17
George R.R. Martin'den Game of Thrones hayranlarına kötü haber

Game of Thrones'un uyarlandığı roman serisini kaleme alan George R.R. Martin, dizinin hazırlıkları devam uzantı projeleri hakkında yeni açıklamalarda bulundu.

Warner Bros. Discovery'nin (WBD) mevcut toparlanma ve birleşme süreci nedeniyle birçok projeden vazgeçmesi ya da iptal etmesi gündeme Game of Thrones projelerini de getirmişti. Kişisel blogunda yeni bir yazı kaleme alan Martin gelecek projelerin de bu süreçten etkilendiğini belirtti. Yazdığı yazıyla House of the Dragon'un onay alan ikinci sezonu üzerinde çalıştığını doğruladı ve geliştirilmekte olan diğer yan şovların birçoğunun hala ilerlediğini söyleyerek ekledi: "Geliştirme sürecinde her zaman olduğu gibi bazı projeler diğerlerinden daha hızlı ilerliyor. Henüz hiçbirine yeşil ışık yakılmadı ama bunu umuyoruz... Belki yakında olur. Projelerin birkaçı rafa kaldırıldı fakat öldüklerine katılmıyorum. Bir şeyi rafa koyduğunuz gibi kolay bir şekilde yeniden alabilirsiniz. HBO Max'teki tüm değişiklikler bizi kesinlikle etkiledi."

Martin yazısında hangi projelerin öldüğü ya da hangileriyle yola devam ettiği konusunda detay vermedi. Ancak bunlar arasında yer alan Jon Snow dizisinin geleceğinin parlak olduğu ve yakında resmen duyurulacağı düşünülüyor.

Yorumlar (0)