Güllerin Savaşı 'Crystal'e ödül!

DÜNYA 25.01.2024, 18:54 26.01.2024, 09:05
Güllerin Savaşı 'Crystal'e ödül!

Arap dünyasının en prestijli ödül töreni olan Joy Awards, geçen hafta Riyad'da yapıldı. Güllerin Savaşı'nın, Ortadoğu ve Kuzey Afrika'nın en büyük medya grubu olan MBC Group için Cyrstal adıyla yapılan uyarlaması Joy Awards 2024 ödül töreninde halk oylamasıyla en iyi dizi seçildi. MED Yapım'ın Türkiye'de de büyük başarılar elde etmiş formatı Güllerin Savaşı'nın Cyrstal adıyla yapılan ve çekimleri NTC Medya tarafından gerçekleştirilen uyarlamasında Pamela El Kik, Mahmoud Nasr ve Stephanie Attala gibi ünlü oyuncular yer aldı.

Antony Hopkins, Kevin Costner, Jean Reno, Mark Walhberg, Gloria Gaynor  gibi dünyaca ünlü sanatçıların da katıldığı törende Cyrstal yapımcıları Fatih Aksoy ve Mehmet Yiğit Alp  ödüllerini aldılar.

Ayrıca, yine bir MED Yapım uyarlaması olan ve çekimleri NTC Medya tarafından  gerçekleştirilen Sadakatsiz 'Al Kha'en-The Traitor' adıyla Ortadoğu’da izlenme rekorları kırıyor.

Şubat ayı içinde, Türkiye'de izlenme rekorları kıran bir diğer MED Yapım dizisi Kadın’ın uyarlamasının çekimleri başlayacak. Oyuncu kadrosu Ortadoğu'nun ünlü oyuncularından oluşacak ve MBC Group için hazırlanan dizinin yapımını NTC Medya, yapımcılığını Fatih Aksoy ve Mehmet Yiğit Alp, yönetmenliğini Ender Emir üstleniyor.

Yorumlar (0)