Jack Waltzer'in öğrencisi oldu!

DÜNYA 25.04.2021, 14:19 25.04.2021, 14:25
Jack Waltzer'in öğrencisi oldu!

Genç oyuncu adayı Özgü Delikanlı; Dustin Hoffman, Jon Voight, Gerard Butler, David Proval, Sharon Stone, gibi büyük oyuncuları yetiştiren ve Roman Polanski, Martin Scorsese, Sydney Pollack gibi yönetmenlerle çalışan, Actor Studio’nun son hocası olan Jack Waltzer’ın oyunculuk sınıfına audition’ı başarıyla geçerek katılmaya hak kazandı. 

Metod oyunculuğunun öncü hocalarından Jack Waltzer’ın karşısında canlı olarak audition veren Özgü Delikanlı, audition sürecinin ardından Paris ve Los Angeles sınıfına katılmaya hak kazanan ilk Türk oyuncu oldu. Audition sürecinde Kramer Kramer’e karşı filminden Meryl Streep’in monoloğunu oynayan genç oyuncu, Jack Waltzer’ın yönetiminde Avrupa ve Hollywood’un ödüllü isimleri karşısında oyunculuk eğitimini sürdürüyor.



ÖZGÜ DELİKANLI KİMDİR? 

1 Ocak 1996 Berlin doğumlu. 2 yıl Free University Berlin’de Hukuk okuduktan sonra şu an Bahçeşehir Üniversite’sinde Sinema Televizyon ve Psikoloji ile ÇAP yapıyor. Türkçe, Almanca ve İngilizce olmak üzere 3 dil konuşuyor. Oyunculuk alt yapısı Berlin’in Non Acting sınıfında Christian Wewerka yönetiminde Metod oyunculuğu ile başladı. 
İstanbul’a geldikten sonra Merve Taşkan ile Metod oyunculuğu üzerine çalışmalarına devam etti. İkincikat’ta hem oyunculuk hem reji asistanlığı tecrübesinin ardından, MSM’deki çalışmalarıyla birlikte tiyatroya adım atmış oldu. Şimdilerde ise İbrahim Çicek ile Craft’ta sahne/dramaturji ve oyunculuk üzerine çalışmalarına devam etmektedir.

Yorumlar (0)