Morgan Freeman'ın siyah eldiveninin sırrı çözüldü

DÜNYA 14.03.2023, 15:07 14.03.2023, 15:15
Morgan Freeman'ın siyah eldiveninin sırrı çözüldü

Pazartesi günkü Oscar töreninin yankıları devam ediyor. Törenin en dikkat çeken ve adından en çok söz ettiren isimlerinden biri de normalde pek ortalarda görünmeyen Morgan Freeman’dı.

Saçlarını kazıtan ve oldukça belirgin bir şekilde bıyık bırakan aktör bu yeni görünümüyle büyük ilgi çekti ve herkesin diline düştü.  Ancak Morgan Freeman’la ilgili çok daha dikkat çeken bir detay daha vardı. Adı anons edilince sahneye Margot Robbie’nin kolunda gelen Freeman’ın sol elinde siyah, ipek bir eldiven vardı. Gece boyunca elinde bu siyah eldivenle dolaşan Morgan Freeman’ın 15 yıldır dikkatlice koruduğu üzücü sırrı da böylece herkes tarafından öğrenildi.

Usta oyuncu 2008 yılında Mississippi otoyolunda arabasıyla seyahat ederken çok ciddi bir Trafik kazası geçirmişti. Adeta ölümden dönen ve ciddi şekilde yaralanan aktör bu zor günleri atlattı. Aynı kazada sol kolu, dirseği ve omzunu da kıran aktör uzun bir tedavi süreci geçirdi. Ancak omzu ve kolu iyileşse de sol eli felç kaldı. Doktorlar bu dönemde aktöre özel bir eldiven giymesini önermişti.

Aktör iyileşeceğini sandığı elinin yıllar içinde daha kötü duruma geldiğini itiraf etti. Ve Oscar töreninde herkes tarafından da anlaşıldığı gibi sürekli olarak dirseğine kadar uzanan bu özel eldiveni hep giymek zorunda kaldı. Freeman “Elimi hiç hareket ettiremiyorum ve bu yüzden de parmaklarım şişerek korkunç bir hal alıyor. Sinir hasarı yüzünden elimi hiç kullanamıyorum ve şişmesine de engel olamıyorum. Siz ellerinizi hiçbir şey yapmasanız bile bir günde bile sayısız kez hareket ettirdiğinizi biliyor musunuz? Ben de bunu yaşadığım kazadan sonra öğrendim” dedi.

Yorumlar (0)