Neslihan Atagül dünyaya açıldı

DÜNYA 07.11.2020, 19:44 09.11.2020, 10:59
Neslihan Atagül dünyaya açıldı

Türkiye’de ve pek çok uluslararası festivalde birçok kez ‘’en iyi kadın oyuncu’’ ödülüne layık görülen, başarılı performanslarıyla yurt dışında da pek çok yapımcının dikkatini çeken Neslihan Atagül Doğulu global bir platformda yayınlanacak yabancı menşeli bir proje için prensipte anlaştı.

Neslihan Atagül Doğulu’nun, başrolünde yer aldığı dizilerin yurtdışı satış ve yayını sebebiyle şöhreti Türkiye’yi aşmıştı. Hatta geçtiğimiz aylarda Amerika’nın İspanyolca yayın yapan en büyük kuruluşu Univision’a röportaj vermiş ve verdiği röportajda sıradaki hedeflerinde global işlerde yer almak olduğundan da bahsetmişti.

Neslihan Atagül Doğulu, bir süre önce menajer değişikliği yaparak; ulusal ve uluslararası kariyer yönetimi için Türkiye dışında Los Angeles’da da ofisleri bulunan Famelog Talent ile anlaştı. Ve bu anlaşması sonucu yurtdışı görüşmeleri hız kazanan oyuncu; yakın bir süre önce global bir platformda yayınlanmak üzere yurtdışından yabancı bir yapım şirketi ile bir proje için prensipte anlaşmaya vardı. Gizlilik anlaşması gereği hiçbir detayından bahsetmeyen oyuncu ‘’Hedeflerim arasında global projelerde ve bağımsız sinema filmlerinde oynamak vardı. Bu konuda adım atıyor olmak ve mesleğimi yurtdışında çok daha geniş bir kitleye sergiliyor olacak olmak beni heyecanlandırıyor’’ dedi.

Yorumlar (0)