Ricky Martin'e 'aile içi istismar' iddiası: Yeğeniyle ilişki yaşadı!

DÜNYA 16.07.2022, 11:37
Ricky Martin'e 'aile içi istismar' iddiası: Yeğeniyle ilişki yaşadı!

Geçen hafta eski menajeri tarafından kendisine olan milyonlarca dolarlık borcunu ödememekle suçlanan Ricky Martin bu kez daha da korkunç suçlamalarla karşı karşıya.

Şarkıcının yeğeni, amcası Martin ile 7 ay ilişki yaşadığını, bu süreçte fiziksel ve psikolojik şiddet gördüğünü ileri sürdü. İddialar bununla da bitmedi, yine yeğeninin ileri sürdüğüne göre Martin ilişkinin bitmesini kabullenemedi ve yeğeninin peşini bırakmak istemedi. Aslında bu iddialar bir süredir Porto Riko basınında gündeme geliyordu, fakat kimin tarafından ortaya atıldığı bilinmiyordu. Bu kişinin kimliğini açıklayan da Ricy Martin'in ağabeyi Eric oldu. Böylece Martin'i suçlayan kişinin de yeğeni olduğu ortaya çıktı.

Porto Riko gazetesi El Vocero'nun haberine göre Martin, yeğenini takip etmeyi, aramayı ve evinin etrafında dolaşmayı bırakmadı. Sanchez aynı zamanda Martin'in büyük miktarda alkol ve uyuşturucu sağladığını da ileri sürdü. Dennis Yadiel Sanchez, mahkemeye verdiği dilekçede güvenliğinden endişe ettiğini de belirtti.

Porto Riko'da bu konuda katı yasalar var. Bu nedenle de eğer Ricky Martin'in suçu kanıtlanırsa 50 yıla kadar hapis cezası alabilir.

ÜNLÜ ŞARKICI İDDİALARI YALANLADI

Ricky Martin hakkında yeğeni tarafından ortaya atılan bu iddialara bir sözcüsü aracılığıyla yanıt verdi. Bütün bu iddiaları yalanlayan Martin anlatılanların tamamen yalan ve uydurma olduğunu savundu. Martin'in avukatları İngiliz Daily Mail gazetesine, bütün bu iddiaların uydurma olduğunu belirtip "Bunun da ötesinde iğrenç" diye nitelendirdi. Martin'in avukatları söz konusu gencin, Ricky Martin'in öz akrabası olduğunu, bazılarının ileri sürdüğü gibi üvey ağabeyinin oğlu olmadığını da doğruladı.

SOSYAL MEDYADAN SESLENDİ:

Ayrıca Ricky Martin sosyal medya sayfasından yaptığı açıklamada "Hakkımda verilen uzaklaştırma kararı tamamen asılsız iddialara dayanıyor. Bu yüzden yargı yoluyla karşılık vereceğim. Çünkü bu süregiden bir yasal süreç. Şu anda ayrıntılandıramam. Bana gönderdiğiniz sayısız destek mesajı için teşekkür ederim" diye yazdı.

D

Yorumlar (0)