Will Smith ve George Clooney'den Hollywood grevine destek

DÜNYA 01.08.2023, 16:27
Will Smith ve George Clooney'den Hollywood grevine destek

Hollywood'da devam eden greve Will Smith de destek verdiğini açıkladı.  Maaş ve yapay zekaya karşı iş güvencesi konusunda yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalması üzerine başlayan grevle ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yapan Oscar ödüllü oyuncu "Bu grev mesleğimiz için bir dönüm noktasıdır" dedi.

NTV'nin aktardığına göre Smith grevle ilgili paylaşımının devamında şunları söyledi: "Bir oyuncu olarak 33 yıllık kariyerimde bazen kendimi Philly'deki çocuk gibi hissediyorum. Bunca zaman bir aktör olarak çalışabildiğim için kendimi çok şanslı hissediyorum, çok minnettarım" ifadelerini kullandı.

GEORGE CLOONEY'DEN DE DESTEK GELDİ

Aralarında Jane Fonda, Chloe Grace Moretz, Jessica Chastain, Colin Farrell, Vannesa Hudgens ve Bryan Cranston gibi isimlerin yanı sıra, greve bir destek mesajı da yönetmen, yapımcı ve senarist George Clooney'den geldi.

CNN'e konuşan Clooney, "Bu grev sektör için bir dönüm noktasıdır. Çok sayıda oyuncu ve yazar hayatını sürdürme kabiliyetini kaybetti. Sektörün hayatta kalabilmesi için bunun değişmesi gerekiyor. Oyuncular için bu değişim yolculuğu şimdi başlıyor" dedi.

Yorumlar (0)