Yönetmen Steven Spielberg en beğendiği filmini açıkladı

DÜNYA 06.03.2023, 09:47 06.03.2023, 16:01
Yönetmen Steven Spielberg en beğendiği filmini açıkladı

Oscar ödüllü yönetmen Steven Spielberg, "oldukça mükemmel" olduğunu düşündüğü filmini açıkladı. 

Stephen Colbert ile The Late Show programında konuşan Spielberg, çalışmalarını yayınlandıktan sonra nadiren izlediğini söyledi. Spielberg, "O kadar sık ​​geriye bakmam ama arada bir çocuklarımla bir film izlerim. E.T.'yi ilk kez izleyeceklerinde çocuklarıma eşlik etmek istiyordum. E.T.'yi babaları yanlarında olmadan görmelerini istemiyordum. Özellikle baştaki korkunç kısımları" dedi. 

Yönetmen sözlerine, "Bazen yapmaya niyetlendiğim ama yapmadığım şeyleri görüyorum ve bazen bunca yıl sonra şimdi gördüğümden daha iyi bir fikir olabilecek şeyler görüyorum. Ama çoğunlukla E.T. oldukça mükemmel bir film. Yaptığım ve tekrar tekrar bakabileceğim birkaç filmden biri. Tekrar izleyebileceğim yaklaşık beş altı film var ama genellikle bunu yapmam" diye devam etti. 

"E.T."nin konusu şöyle: Meraklı bir uzaylı grubu, ziyaret etmek ve meraklarını gidermek üzere dünyaya gelirler. Geri dönüşleri esnasında aralarından bir kişiyi unuturlar. 3 milyon yıl uzaktan gelen bu yaratık korku içerisinde, hiç tanımadığı bir yerde tek başına kalmıştır. Elliot isimli, 10 yaşlarında bir çocuk, yapayalnız olan bu yaratığı sahiplenip evine götürmeye karar verir. Elliot, sadece E.T'yi tanırken değil; önyargıları yıkmaya çabalarken de büyük bir efor sarf edecektir. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)

Yorumlar (0)