Acun Ilıcalı, yüzlerce Hull City taraftarını Antalya'ya getiriyor

GÜNDEM 25.11.2022, 12:32
Acun Ilıcalı, yüzlerce Hull City taraftarını Antalya'ya getiriyor

Acun Ilıcalı sahibi olduğu İngiltere Champions League’de mücadele eden Hull City futbol takımını, hazırlık kampı için yüzlerce taraftarıyla birlikte 27 Kasım Pazar günü Antalya’ya getiriyor.

HULL CITY TARAFTARI ANTALYA’DA TAKIMINI YALNIZ BIRAKMIYOR

İngiltere’nin köklü kulüplerinden Hull City, Türk takımlarıyla hazırlık maçları için 27 Kasım Pazar günü Antalya’da olacak. Kulüp kafilesi takımın “Seyahat sponsoru” Corendon Airlines’in, Hull City için özel tasarladığı uçak ile Antalya’ya gelecek.

Dünya Kupası arasını iyi değerlendirmek isteyen Hull City, 30 Kasım 2022 Çarşamba günü önce Başakşehir FK, daha sonrasında da 3 Aralık 2022 Cumartesi gününde ise Trabzonspor ile hazırlık maçına çıkacak. Antalya’da takımlarıyla buluşacak olan yüzlerce Hull City taraftarı da maçları yerinden takip edecek.

ACUN ILICALI TARAFTARLARLA BİR ARAYA GELECEK!

Hull City’nin sahibi Acun Ilıcalı, 30 Kasım Çarşamba günü Antalya’da Hull City taraftarıyla bir soru-cevap etkinliğinde buluşacak. Tarihi iş birliği kapsamında gerçekleşecek olan etkinliğin yanı sıra 2 Aralık Cuma günü de Hull City takımının sponsorlarının yer aldığı özel bir davet düzenlenecek. Acun Ilıcalı ve futbolcular bu davette tüm sponsor firmalarla bir araya gelip yemek yiyecek.

Yorumlar (0)