"Bergen" filmine Adana’dan anlamlı destek

GÜNDEM 21.03.2022, 12:47 21.03.2022, 12:51
"Bergen" filmine Adana’dan anlamlı destek

Yapımcılığını Orchestra Content’in üstlendiği, seyirciden gördüğü büyük ilgi ile vizyon yolculuğuna rekorlarla devam eden ‘Bergen’e Adana’dan anlamlı bir destek geldi.

Önceki gün Spor Toto Süper Lig’de oynanan Adana Demirspor-Başakşehir maçını izlemek üzere Yeni Adana Stadyumu’na gelen Adanalılar, maç öncesi çalınan Bergen’in klasik şarkısı ‘Sen Affetsen Ben Affetmem’i hep bir ağızdan söyledi.

Adana halkının bu anlamlı desteğine karşılık ‘Bergen’ filminin resmi sosyal medya hesaplarından “Adana'ya selam olsun! Bergen filmimize gösterdikleri anlamlı dayanışma için bütün Adana halkına teşekkürler” mesajı paylaşıldı. Adana da paylaşımlarını “Adana’dan selam olsun!” şeklinde cevapladı.

Bergen’in katilinin filmin Adana’nın Kozan ilçesinde gösteriminin yasaklanmasına neden olması gündem olmuştu.

Senaryosunu Yıldız Bayazıt ve Sema Kaygusuz’un yazdığı ‘Bergen’ filminde, Bergen’in gücünü hayallerinden, sesinden ve hayata dair hiç vazgeçmediği umudundan alan yetenekli bir müzisyen olduğu vurgulanıyor.

Yaratıcı yapımcılığını Mine Şengöz’ün yaptığı filmin yönetmenleri Mehmet Binay ve Caner Alper. Filmin güçlü oyuncu kadrosunda bütün şarkıları seslendiren Farah Zeynep Abdullah’la birlikte, Erdal Beşikçioğlu ve Tilbe Saran başrolleri paylaşırken; filmin oyuncu kadrosunda Nergis Öztürk, Ali Seçkiner Alıcı, Ahmet Kayakesen, Arif Pişkin, Şebnem Sönmez, Nurcan Eren ve Suzan Kardeş gibi birbirinden yetenekli isimler yer aldı.

Filmin olağanüstü özgün müzikleri ise usta sanatçı Mazlum Çimen ve Saki Çimen imzasını taşıyor.

Yorumlar (0)